12

Анонимен

преди 7 години

Самообесват ги!

11

Анонимен

преди 7 години

Самообесил се е в изоставеното от некадърнициите районно-ченгерсарно. Онези от тихина, знаят ли нещо?

10

Преди почти 2 години

преди 7 години

и друг от БАН изчезна, после го намериха обесен и пак нямаше следи от насилие.И онзи човек беше постигнал доста. Когато стана директор на издателството на БАН, изведнъж работата потръгна, заизлизаха от печат много повече научни книги, дори в рамките на същата календарна година, в която са представени в издателството. Чудо нечувано за повечето учени.Дадоха под съд, вместо да го поздравят. Спечели делата на всички инстанции и изведнъж, самоубил се?! И тогава ставаше въпрос за милиони левове.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9 Хората не се делят на ком. и антиком, а на добри и лоши, де.генерат.

8

Анонимен

преди 7 години

Един ком. глас по малко на изборите.

7

наблюдател

преди 7 години

Бог да го прости, градския! Ама журналята за пореден път къртят не мивки, Ани направо океани! "За последно бил забелязан да се качва на автобусна спирка"- ами ако се качи на покрива на автобусна спирка, нали веднага ще го задържи полицията за нарушаване на обществения ред и ще е жив, макар и в ареста. Издиша тази версия, бе ***!

6

Анонимен

преди 7 години

Познавам професора лично - страхотен професионалист и много, много добър човек. Нечий интерес е бил сериозно засегнат, за да се стигне до подобен край. Жалко за човека!

5

Жалко..

преди 7 години

Интелигентен, духовен, смирен човек, фин.... толкова се нуждае Вселената от такива хора... Да почива в мир и светлина+...(Но трябва да се разпитат колеги, новото ръководство за атмосферата в Научния институт...Трябва да се разбере коя е тази черна пъклена душа, на когото духовните хора пречат?....)

4

Анонимен

преди 7 години

Човека беше направил големи археологически открития, сам намираше спонсори и искаше да покаже на света много, но господарите на днешния ден мислят друго яче.Това с рапаните/мафията е твърде смешно и жалко и няма абсолютно нищо общо с един бедед и трудолюбив учен.......Поклон пред човека!

3

Анонимен

преди 7 години

Сигурно има и мафия на хвърлените фасове. Абе ние сме велики. Колко пара щеше да влезе в хазната, ако бяхме добри и в кинематографията. Пародии, комедии и драми.

2

Анонимен

преди 7 години

Trepete se be,losho nqma Slab narod Prosta darjava

1

Анонимен

преди 7 години

Ужас.За горската мафия бях чувал,но че имало и рапанджийска не знаех...