8

luckyman

преди 7 години

и не само в Германия са дошли, защото новите хора носят надежда навсакъде изевропа. Успокойсе германия е само 1 страна нищо повече.Ти по скоро гледай да не станеш курбан ако не протегнеш ръка на своите братя и сестри когато имат най много нужда. Ние сме рейнбоу общество и ако ти не искаш да си част от прогреса, тогава прогреса ще запечата твоя род, децата ти нямат място в рейнбоу обществото ни, ще минем и без тях, новите хора носят плодовитост

7

А бе

преди 7 години

Дали корабът(ЕС) не потъва,та плъховете го напускат?????

6

Анонимен

преди 7 години

В УК са най добрите адвокатски кантори от цял свят. Надали накрая ще ни платят нещо повече отколкото са взели от нас.

5

Анонимен

преди 7 години

Какви етапи? Изритват ги за 2 месеца, дават им сметката да платят 60 милиарда евро. Ако не платят - санкции като на Северна Корея. Ние от ЕС си разделяме солидарно по 2 милиарда евро британски пари.

4

Анонимен

преди 7 години

Коооолко прости коментиращи тук

3

Хм

преди 7 години

Какво ли бъдеще готвят за ЕС Господарите,та се налага Великобритания да напусне?Не ще да е много розово....

2

Анонимен

преди 7 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Я ИМА САМО НА ХАРТИЯ ВЕЧЕ!!!НЕСМЕЯТ ДА ПРОВЕДАТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА ШОТЛАНДИЯ ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ МИНЕ!!!КРАЛИЦАТА САМО ЗАЩОТО Е ЖИВА ОЩЕ СЕ КРЕПИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!!!ЧУДЯТ СЕ КАК ДА ПРОТАКАТ С ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ЕС ЩОТО ПОЛУЧАВАТ 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЧЕ И ПОВЕЧЕ ОТ ЕС СПРЯМО СМЕШНИЯ ИМ ЧЛЕНСКИ ВНОС!!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПИЯВИЦА ЗА ЕС ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ГОЛЯМА И ОТ ОНЯ ЦИРЕЙ ГЪРЦИЯ ДЕТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ ЕС!!ДА СЕ МАХАТ ОТ ЕС ДО 1 ГОДИНА!!!!!!!!!

1

Ароматолог

преди 7 години

Великобритания сенасра. Започна дасере още преди година, срасрасра без прекъсване и влезе в Гинес!Най-голямото изсранолаино в цялата човешка история! Толкова голямо, че стигна до бреговете на Русия и съссмрадта си изтрови цялото и население!