8

Анонимен

преди 7 години

Сънищата са ми ок, кошмарът идва когато се събудя. Осъзнавам, че трябва да пътувам 1 час в задръстване (зимата час и половина). Излизам и влизам в асансьора, който е с опасност да пропадне заради амортизиран двигател и неработещи спирачки, поради невъзможност да се съберат 60 хилки за нов. Отивам на спирката на която всяка сутрин ме гледат злобно едни и същи хора, които раздават лакти в бъбреците след като се качим в препълнения автобус още на първа спирка заради пренаселения град и т.н.

7

Анонимен

преди 7 години

Темата е интересна, но буквално липсва статия. Ако ще пишете по тема, възложете на професионалист, който ще я направи интересна и в нея ще има нещо ново.

6

Анонимен

преди 7 години

Сънищата, особено повтарящите се кошмари означават нещо да. Означават, че сте стресирани, че ви трябва дълга почивка от всекидневните глупости, иначе има опастност да си прегорите процесора/мозъка... Трябва да научите изкуството на непукизма.

5

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно нищи не означават. Стига фантасмагории средновековни.

4

до снайпера

преди 7 години

Охх добре че е само сън

3

До Шматка

преди 7 години

Това означава, че през 1995-1997 г. си бил поне на 9-10 г. и помниш как *** и баща ти са ставали в 1.30 ч. през нощта, за да се редят на опашка за хляб и сирене, но често пъти са се прибирали с празни ръце. Помниш, че заплатите им са се равнявали на 2$.Помниш как народът обсади сградите на Парламента и на Министерския съвет и щеше да нахлуе и да пребие едни, които и до днес вият като *** "Върнете ни държавата!", мислят си, че някой им е подарил България завинаги - да си я доят като крава

2

шматка

преди 7 години

Ако сънуваш *** премиер на какво се дължи тоя кошмар

1

До мераклиите за БАН

преди 7 години

Един много работлив човек в БАН написа интересни научни трудове за българските традиционни народни вярвания за сънищата. Чудиха се какво да направят, за да му пречат.Писа и по други проблеми, неразработвани в българската наука.Не му простиха, че успя да стане професор и получи отличия, но не от БАН. Поболяха го, а няколко тетки от неговия институт, с кокоши умове, но със силни протекции, дори обявиха, че такова научно направление нямало! Нищо, че отдавна е описано в Британската енциклопедия.