19

Анонимен

преди 7 години

Значи от 1-ви започвам да броя колко ще останат без глави!

18

Льольо

преди 7 години

Ками,оправи си заглевието

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпрочети внимателно ситуацията в първия пост по долу.това което си описал ти не е правилно и е наказуемо - фактлека вечер :)отивам да карам колело времето е супер - излезете и Вие навън

16

пасъм весо

преди 7 години

До Анониментехнически това е заобикаляне на спрели ППС :)извършва се от лявата им страна

15

Анонимен

преди 7 години

До весо, закона дава ли ти право да изпреварваш колоната

14

x

преди 7 години

Ааахаха...много яко мото са избрали. Тия до един са комплексари и *** - казвам го от лични впечатления. Един не съм видял да се съобразява на пътя - всичките се имат за велики шофьори с големи ***.

13

Анонимен

преди 7 години

Безнин в кръвта,какво е Безнин ?

12

Gun

преди 7 години

И при едните и при другите има *** това е истината.Нека има повече удоволствие в шофирането и по малко жертви на пътя.Позитивно и напред идва лято ;)

11

Анонимен

преди 7 години

Донорите идат идат на килограми ...... И помнете! Каската е ненужна и без това под нея няма нищо ценно за трансплантация!

10

Анонимен

преди 7 години

До Иван ПешевАре Аре и от джипаджиите има такива :) мушкат се навсякъде и аз трябва да скачам в канавките като пресичам понеже те са си купили голяяяма кола. и най вече паркират напряко на 2 инвалидни места в моловете.А тия дето не дават мигачи и правят е..ти акробатиките ...Няма контрол тука никакъв.А че много младежи си накупиха маторетки на по 20 години с по 100 коня и нагоре и не спазват превилника си е факт...

9

Анонимен

преди 7 години

Сезонът на моторите се открива.Ура!!! Доста пациенти чакат за органи. Вчера един донор ме изпревари преди Плевен със скорост около 250км. в час на забранен участък. Знам,че звучи гадно, но за съжаление у нас това е ситуацията.

8

Иван Пешев

преди 7 години

Най-големите комплексари дето демострират агресия на пътя като си форсират тъпите двигатели са - мотористите. Всичките все едно на калъп са правени и пълни с комплекси

7

весо

преди 7 години

Аман от изказвания: Всички мотористи това всички мотористи онова...Трябва да се спазва правилника от всички. Това е!... и да не завиждате на тея дето могат да минат между колите в задръстването.като си спрял в колоната какво ще ти стане да пропуснеш някой мотор?освен да ти се прииска и ти да си на мотор и да не чакаш 200 метра на светофара :)

6

Krom

преди 7 години

До Анонимен 8 - засегна ли се, ***? Е, значи добре съм ти отговорил. Да, карам мотори. Да, на години съм. Спазвам правилата и не си меря пиш..ката с автомобилистите. Карам за удоволствие, и изпитвам такова. И мотора си е мой. Точка. А сливенски *** като теб, с 20 годишни баварци, въобще са ми през оная работа. Бас, че само екипировката ми е по скъпа от дръгела който караш, бърз и яростен мушльо. Хубава вечер. Продължавай да избиваш провинциален комплекс.

5

Анонимен

преди 7 години

А съснин не става ли?

4

Анонимен

преди 7 години

Днес един подобен екземпляр изпревари цялата колона автомобили на задна гума, с поне 120 км, при разрешена 50 км. Нали в закона не е посочено на колко гуми може да се кара.

3

Пак

преди 7 години

Пак наглеете, ама и ние сме едни търпеливи... Защо трябва да взривите мозъците на половин София - та нали и без това ви слушаме денонощно ком_плексарските изцепки! Да не би някой от вас да спазва закони и правилници за движение?! И, много интересно: като изкарахте ручилата си още през февруари - дали сте си платили гражданската отговорност? Ама, нали и с вас се заиграват политиците, щото сте електорална маса - никой няма да ви провери!

2

Блок бастер

преди 7 години

Тези с моторите са агресията на пътя ! Странното и комичното е че излизат с този лозунг . Тези смоторите са 24 часа вденонощието в нарушение на ЗДП .

1

Krom

преди 7 години

До Анонимен 2 - Тебе като ти гледам поста, дръгел такъв точно пък ти да призоваваш към законност.. айде недей. Карай си спокойно 20 годишната лъскава *** и за предпочитане, направо към любимия Сливен. Некой да те е канил на Цариградско шосе? Аман от провинциална селяния. Ходи си в града при сливенските герои да гоните вятъра. Нема нужда от Бързи и яростни като теб.