38

месара

преди 7 години

първата осъзнала се държава напуска потъващия измислен съюз , наречен европейски ! така и не става ясно на какво е съюз и на кои държави . хайде да се разпада че с меркелските " мигранти " чашата преля , и то не само в Европа !

37

Анонимен

преди 7 години

До 33... Британистан

36

Анонимен

преди 7 години

Прекрасен ден за Европа.

35

Бай Иван

преди 7 години

К'ви сте такива хейтъри. Половината вещаят апокалипсис на ЕС, другите EU.

34

Анонимен

преди 7 години

Хайде хайде, няма връщане друг път, оставихте си 100 вратички, ако нещата се объркат.

33

Пешо

преди 7 години

Защо изтрихте коментара ми към #12 ?!?!? България никога не била член на СССР и , никой никога не е напускал СССР, защото СССР сам се разпадна на отделни държави и никой тогава не протестира освен Горбачов !!!

32

Dublin

преди 7 години

Velikobritania...Malkobritania....Mikrobritania...

31

Анонимен

преди 7 години

Като измислите нещо по-добро от ЕС чакаме да предложите . За сега освен празни приказки друго няма. Нито план, какво следва след разпадането на ЕС. Без план работят само аматьори. Простолюдието да си гледа работата другото е за по умните .

30

Анонимен

преди 7 години

Днеска брекзит утре френкзит , грекзит и т.н.

29

ИСТОРИЧЕСКО!

преди 7 години

ХАЙДЕ ЧЕСТИТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!. САМО НАПРЕД И НАГОРЕ! <3BEST OF LUCK BRITISH PEOPLE!!

28

Анонимен

преди 7 години

до 24 Не знам Р. Радев да е подкрепял Русия за агресията си в Украйна.Но при Т.Живков магазините на КОРЕКОМ работеха на пълни обороти.Както и в Комитета по ПЛАНИРАНЕ се отпускаха долари по второ направление за различни хора и за различна дейност.

27

Арзу Кабаамджъклиева

преди 7 години

До ХмНе искам да съм в съюз с уродливи нации на кръвосмешения между братовчеди като Великобритания. Дългогодишните съюзници на османската империя. Бял свят да не видят! .................Абе от инцеста по-хубаво има ли бе ?! Моят мъж никога няма да ме напусне поне заради уважение към чичо си / баща ми / ! А преди да се омъжим много правехме секс ,но той на никого не се е хвалил понеже ми е първи братовчед ! Ако беше някой друг с който нямам роднинска връзка щеше на се хвали през 9 махали

26

WTF

преди 7 години

Сбогом!

25

Анонимен

преди 7 години

А така Тереза, сега и Шотландия ще се отдели и Империята се свива.

24

Арзу Кабаамджъклиева

преди 7 години

До ХмНе искам да съм в съюз с уродливи нации на кръвосмешения между братовчеди като Великобритания. Дългогодишните съюзници на османската империя. Бял свят да не видят! ....................Че какво толкова против имаш имаш бе ?!Аз съм омъжена за първия ми братовчед / синът на чичо ми / ! Кво лошо има в това ?!

23

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

До До....... ГУРБЕТЧИЕВА сега ние имаме ПРАВО НА ГЛАС -даа ? ако да-то синаивник), а сега нито една страна не смее референдум да направи за или напускане на ЕС . Даа ,в България си казват мнението само тези които говорят против Русия и говорят колко е хубаво в ЕС -Врлгин го махнаха , онзи социолога също ,щото не говорят колко е хубав ЕС ! НАПРОТИВ ! РУМЕН РАДЕВ ПЪК ОТКРИТО ПОДКРЕПЯ РУСКАТА ОКУПАЦИЯ В УКРАЙНА !ТОДОР ЖИВКОВ ИМАШЕ ЛИ СМЕЛОСТТА ОТКРИТО ДА ПОДКРЕПЯ САЩ ?!

22

Хм

преди 7 години

Не искам да съм в съюз с уродливи нации на кръвосмешения между братовчеди като Великобритания. Дългогодишните съюзници на османската империя. Бял свят да не видят!

21

ПНХ

преди 7 години

До 18 РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ:"А ДНЕС В ЕС БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВО ДА СИ КАЗВА МНЕНИЕТО ,ДА НАЛАГА ВЕТО И ПРОЧИЕ !"Верно ли?!Значи България може да наложи вето на приемането на фалшиви бежанци?Може,ама не иска,така ли?България не е шайката продажни компрадори,окупирали властта благодарение на полезните ***(като теб),които гласуват за тях.Ако съм те обидил - мерси.

20

До....... ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

А сега ние имаме ПРАВО НА ГЛАС -даа ? ако да-то синаивник), а сега нито една страна не смее референдум да направи за или напускане на ЕС . Даа ,в България си казват мнението само тези които говорят против Русия и говорят колко е хубаво в ЕС -Врлгин го махнаха , онзи социолога също ,щото не говорят колко е хубав ЕС !

19

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

САМО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ ?!КАТО НЕ СТЕ ДОБРЕ ПСИХИЧЕСКИ И НЕ ТЪРПИТЕ ЧУЖДО МНЕНИЕ ,АМИ ПОТЪРСЕТЕ ПОМОЩ ОТ ПСИХОЛОГ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО !