13

gggg

преди 7 години

Статистиката е много проста....за Брекзит са гласували хора които не са работели почти никога и са живели на помощи...за оставане са гласували работещи защото от общия пазар им зависи хляба....Брекзита няма да ги направи британците нито по работливи нито по умни нито по богати..нито пък ще стант пак империя....нито пък затворените по времето на Тачър заводи ще затаботят.

12

у нас се оправя!

преди 7 години

До Анонимен - Чешете си езиците тука ама кой бяга от 10000£ на сезон. После да става каквото ще ама къща имам да покривам.Няма защо да се тревожиш, обади се на Нинова. Тя обеща безплатни къщи за младите. Ако все пак там не те огрее, Марешки ще ти даде. Зарежи ги тези англичани!

11

Анонимен

преди 7 години

Великобритания става Англия. Ще си платите за Ньойския договор и всички мръсотии, които сте ни правили.

10

ПУТИН

преди 7 години

Англия е само един остров !Да го духат под вода !

9

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

Всичко поскъпна след референдума, Brexit-ът може да ни удари лошо!АМИ АЗ ТОВА ГО ПРЕДВИДИХ ВЕДНАГА СЛЕД РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА ! НАЛИ ВИ КАЗАХ ,ЧЕ АНГЛИЧАНИТЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ РАЗБЕРАТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ ! РЯДКО ГРЕША ! КОГАТО В БГ ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ,РАЗБРАХ ,ЧЕ Е СКАЛЪПЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ ,КАЗАХ СИ -БЯГАЙ ОТ БЪЛГАРИЯ И СПАСЯВАЙ СЕМЕЙСТВОТО СИ ! ВЕЧЕ 20 Г. СЪМ В ГЕРМАНИЯ ! РЯДКО ГРЕША ! НЕ ЗНАМ САМО КОГА ЩЕ УМРА , АКО ЗНАМ ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ДА УМРА САМ ЩЕ СИ ИЗКОПАЯ ГРОБА !

8

Анонимен

преди 7 години

Ох дано паунда да укряка още 9-10 месеца,че да ида на още една ферма..Чешете си езиците тука ама кой бяга от 10000£ на сезон.После да става каквото ще ама къща имам да покривам.

7

Анонимен

преди 7 години

гласували на референдум с мечтата за "младост и велика индустрия" отпреди половин век...сега като излязат, Китай съвсем ще ги залее със стоки, а Франция ще се прави на улава за свободния преход на афроазиатските поданици на кралицата към острова.

6

Кико

преди 7 години

Вместо да се цепят от ЕС англичаните трябваше да си вкарат граничен контрол и да депортират мюсюлманите, отказващи да се асимилират към европейската цивилизация, което си е около 99%от всички мюсюлмани! Сега имат Брегзит, но имат и 5 милиона мюсюлмани, като всеки от тях е потенциален да изпадне в Амок и да обяви инстантен джихад с бомби, ножове, огнестрелни оръжия, коли, джипове, тирове или нещо друго! Идеята е, че с Брегзит без депортация на мюсюлмани няма никаква файда!

5

Анонимен

преди 7 години

няма такъв кеф да гледаш как хитро ги подхлъзнаха и англичаните налапаха въдицата, ЕС ще е по-добро място без тях и без това бяха на всяка манджа мерудия и повече играеха по свирката на САЩ. да гледаш физиономийте йм като разберат истинската каша, която сами си забъркаха - безценно! никога не подценявайте глупостта на големи групи от хора!

4

Анонимен

преди 7 години

Всеки предпочита да отиде на по големия пазар и там да пазарува. Дори и най-запалените анти ЕС ***, ходят и пазаруват в големите вериги. Така чe е пълна глупост да напуснеш големия пазар и да отидеш в ъгъла на уличката да си отвориш една малка сергийка, както направи UK.

3

Бау

преди 7 години

Глупави хора гласуват първосигнално без да помислят, след гледане на популистки изказвания по телевизията. Звучи ли ви познато ? Това го умеем до съвършенство.

2

Анонимен

преди 7 години

Ще се възстановят икономически със строеж на джамии. 100 джамии да осигурят на хората.

1

Анонимен

преди 7 години

тъпите англичани още не знаят какво ги чака като излязат, ако мислят че сега паунда се е обезценил, той още не е започнал! каквото сам си направиш, никой не може да ти направи...