176

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН Е ВЕЛИК! ТОЙ Е ПОЛУБОГ!

175

трол на ПатреоТете

преди 7 години

Колко е жалък ботоксния пигмей Путин ... усеща, че му идва краят ... на съвестта му лежат хиляди убииства ... Русия се събужда скоро ще има руски майдан и руснаците ще изринат тази комунистическа ***

174

РОССИЯ НОВОСТ ЕЙ

преди 7 години

- Пабеда, пабеда и пак Пабеда! Да живее рублата!

173

as

преди 7 години

ддз, при одобрение близо 80 процента, тоя протест ми се вижда подозрителен

172

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"но в Русия има само една телевизия - тази на Путин!"Пълни глупости, в Русия е фрашкано с какви ли не медии, финансирани от западни организации и агенции.

171

Helly

преди 7 години

До Боби А откъде се появи хиперинфлацията? Кой фалира банките през 90-те за да прибере паричките? Купонната система също е резултат на това. Комунистите са си опекли работата и никога не са пускали властта. Никога не е била направена лустрация, затова сме в това положение. Мислете с главите си!

170

Анонимен

преди 7 години

Някой ще ни информира ли какво се случва трета поредна нощ в Париж?И защо никой не критикува френските власти за насилието срещу демонстрантите?!

169

Анонимен

преди 7 години

Руският народ е буден народ и скоро ще се отърве от комплексираното джудже.

168

анонимен

преди 7 години

Да и ние така протестирахме през 89-та, че и после...искахме демокрация, мръзнехме по площадите с надеждата за промяна и до къде я докарахме

167

Русофил

преди 7 години

До192-идея си нямаш за мащабите на взятките в Русия,не можеш да пръднеш без да си платиш.

166

Анонимен

преди 7 години

До 88 Руска Гришка. Браточка,затова ли рублата стана 80 за едно Евро.Преди Путин да върне заводите беше 40 Рубли за Евро.Хайде побързай да хвърлиш торбата с парите през прозореца,че мулето те чака!!!

165

Анонимен

преди 7 години

"Във 20 млн.Москва излезли 5 000 хил човека..."Винаги съм се чудил на мозъчетата на путинофилите, защо лъжат така ачевидно, след като човек за секунда може да отвори википедията и да види, че Москва е с население 12 380 664 души. Нищо и никаква разлика в лъжата от 7 619 336 души! А другото което пишете, дори и да е вярно е пак много при забраните и репресиите на крадливото джудже.

164

Путин в мавзолей

преди 7 години

Вънка птичките пеят и са предвестник на руската пролет..ха.ха А уж Путин имал 99% подкрепа..ха.ха даже в деня на избори е забранено на избирателите на Путин да умират...ха..ха

163

Тишо

преди 7 години

Ще се навдигат ,разбира се. То на мизерия и тормоз живее ли се!! Само ууууумния Български народ изка да го гази мечка. Дали пък наистина не сме море от бай ***?

162

Анонимен

преди 7 години

"......МНОГО СЕ РАЗМИНАВА ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ДАВАТ."Нормално е да се разминават! На запад не всичко е на Сорос, но в Русия има само една телевизия - тази на Путин!На тези, които все още не са разбрали защо протестират, отделете 50 минути и изгледайте в тубата "он вам не димон"-15 млн. гледания и стига да знаете руски или английски, може и да ви светне.

161

Анонимен

преди 7 години

Във 20 млн.Москва излезли 5 000 хил човека на протест и ми говорят за масови протести!Не мога да се сетя като процент това колко е от населението-0,00..процент!Най -вероятно зад красивите протести стой дългата американска ръка,но не са познали с организирането на "майдан" в Русия!

160

Анонимен

преди 7 години

Вчерашни сульовци които не знаят нищо и нямат база за сравнение, и им плащат с жълти стотинки и празни обещания колко добре ще бъде Русия, ако стане краварска ***.Не им стига акъла да осъзнаят, че краварите ще им разкъсат държавата, откраднат ресурсите и поробят хората и унищожат народа.

159

Анонимен

преди 7 години

Те не протестират,от щастие са на улицата,че ги притежава нисък човек с име на полов орган. Върнал им престижа. Лятото докато им се цвъкате по лицата за 5 лв си спомнете за престижа им

158

Гришка

преди 7 години

Путин върна огромно количество заводи в ръцете на държавата заграбено по време на перестройката от престъпниците наречени олигархи.

157

Анонимен

преди 7 години

РУШВЕПУТЕН ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН СРЕЩУ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ПРЕВЕДЕНИ МУ ПО СМЕТКИТЕ!!!ДА НЕ ГОВОРИМ КАК ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВНИТЕ ДРУЖЕСТВА ПО НАЙ-РАЗЛИЧНИ СХЕМИ!!!*** СЪСИПА РУСИЯ И АКО НЕ БЯХА ПРИРОДНИТЕ И БЛАГА ДА Я Е ФАЛИРАЛ ОТДАВНА!!!!!-----------НЕДОПУСКАЙТЕ МАСОВИЯ УБИЕЦ КРАДЕЦ И ИЗМАМНИК *** ДА СЕ ИЗМЪКНЕ!!!! КОЙТО ЛИКВИДИРА *** СТАВА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ НЕ САМО ЗА РУСИЯ АМИ И ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!