11

Анонимен

преди 7 години

Само си представете стресът и ужасът, в който живеят тези възрастни хора, докато ги заплашват и тероризират! Забранено им е да споделят с близките си, иначе заплашват да убият и тях, и са предупредени, че ги следят. Този филм на ужасите продължава обикновено няколко дни, докато ги обработят и сринат психически и са сигурни, че непроследимо са им взели всичко. Ужасът не минава сл като вс свърши, защото остава шокът, посттравматичният стрес, страхът терорът да не се повтори и въпросите.

10

Анонимен

преди 7 години

А защо не се съобщава, че тел. на хората са блокирани. Ако потърпевшият се опита да се обади в полицията или не му работи тел, или онези прихващат разговора и се правят на полицаи. В схемата едните звънят и заплашват възрастните хора (и близките им) с убийство, ако не им дадат спестяванията си. Сл това им звънят други, представящи се за полицаи и под предлог, че искат да заловят терористите и да защият възрастните, ги карат да "съдействат", като дадат парите си. Пък после щели да им ги върнат..

9

Анонимен

преди 7 години

Това е На БСП електората и същите ще определят бъдещето на България!!!

8

Анонимен

преди 7 години

И още може. И още може.

7

60 годишен

преди 7 години

Нека на мен да се обадят за пари. Приготвил съм изненада.....

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва на всеки един измамен по тази схема да му бъде отнето правото да гласува. Щом по такъв дебилски начин ги лъжат всеки ден, значи не може да различи добро от зло и изключително лесно се поддава на манипулации по телефона, хамо ли по телевизора.

5

Анонимен

преди 7 години

колко манипулативан новина - 7000 лева в един човек не са чак толкова много пари - ако си продал кола на старо спокойно може да изкараш 5000. но като кажете "20 бона от 4 пенсионери", съзнанието рисува някакив крале, които незаслужено са се обогатявали на гърба на народа.

4

Анонимен

преди 7 години

Хайде пак с тези опити да се внуши колко са богати българските пенсионери и как нямат нужда да им се вдигат пенсиите- медиинй манипулации. медиите наистина засулжават цензура.

3

ГЕРБ

преди 7 години

И при ПТП на зебра и при измамниците 90 % от пострадалите са жени. А Бойко ги слага за президент и министри.Срамота.

2

Отврат!

преди 7 години

Не е логично в толкова малка държава толкова дълго време да процъфтява този измамнически "бизнес" и да не бъде ликвидиран.Нужно е само властите да се заемат с това като с приоритетна задача.Но как да стане това, когато някой гледа на хората с по 40 години трудов стаж като на "кръвопийци", които досаждат с "неправомерно" искане пенсиите им да са достатъчни, за да си платят лекарствата, храната и скромните сметки - нали отопляват само по една стая.

1

Мнение

преди 7 години

Лъжлива новина. Да се санкционира от СЕМ днес бг.