11

Анонимен

преди 7 години

Прав си Сидни, абсолютно си прав! Пак не се усетиха наште какво се случва - хем в ЕС, хем на незнам коя си скорост, т.е. отвъд ЕС. Британците са могъщи, на тях Европейски съюз не им трябва. А българите още са на ниво да умуват над някакъв *** референдум на чалгаджията на републиката за мажоритарен вот, и си мислят че като го приемат, нещата ще тръгнат по мед и масло. Е няма такъв *** народ!

10

пенко

преди 7 години

Е ... как общество ,което точно по този начин ,става независимо от джърманско и франко"духско" "оландско"/убиецът на либийци / влияние ще се разедини ??? Така се пази нация ! Неутрализация на Маргул/вещицата на Туала/ и франкокръвопийците !!!За испанските КОНКВИСТАДОРИ мога да ВИ уверя ,че са /ТОЧНО/ като ДЖИХАДИСТИТЕ !!!

9

Башка Луд

преди 7 години

Това е просто ход на *** монархия. Само дето Шотландия и Северна ирландия може да кажат чао на короната!Идва моментът в който баба Елизабет ще склопи очи и монархията ще стане несимпатична и ненужна, дори и на вкостенелите британски мозъци,за това се прави и този рисков ход.Трябва да си много вдървен мозък, за да вярваш, че някай е поставен от Бог над всички и то по рождение! Цялата британска земя е собственост на ленд лорда!!?!Ей, в кой век живете? Чучелата със синя кръв са минало!

8

Анонимен

преди 7 години

Май наистина ги чака разпадане, в средносрочен план нищо добро не ги чака.

7

Българина

преди 7 години

Разделено е да, на коренно население което явно е все още малко над 50 процента и друга ***, като кмета на лондон и ротердам. Едните си искат държавата обратно а другите стискат заграбеното. Същия сценарии като в македония , сърбия скоро и тук. Всички турски партии закриване.

6

Анонимен

преди 7 години

ЕС е чао още преди UK, офицялно ви го казаха 2 3 4 5 скорости. Вие сте вън от ЕС още преди UK бе, не усетихте ли как напуснахте EС лекичко ви изгониха преди 1 седмица?по3драви от Сид.нейАв$тр.алия

5

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

По думите на Кючуков това, което Великобритания в крайна сметка иска, е, излизайки от общия пазар, тя да подпише търговско споразумение, което да й даде пълен достъп отново до този пазар, но да се освободи от ангажиментите, които й носеха свободното движение на хора.Е ТАКЪВ ФИЛМ НЯМА ! ДА СА МИСЛИЛИ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ! ГОЛЕМИ ФАНТАЗЬОРИ БЕ ,ХЕМ ИСКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЕС И ДА НЕ ПЛАЩАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС ,ХЕМ ПЪК ДА СИ ЗАПАЗИЛИ ПАЗАРИТЕ ОСВОБОДЕНИ ОТ АНГАЖИМЕНТИ ДЕМЕК ДА НЕ ПЛАЩАТ МИТО

4

Анонимен

преди 7 години

Съдбата на Великобритания я решиха трите милиона "британски"граждани от бившите колонии . 80 процента от тях живеят на социални помощи и точно те, уплашени да не им отнемат привилегиите, заради живеещите в UK граждани на Евросъюза гласуваха за Брекзит!

3

Анонимен

преди 7 години

Е време е да се разпадне и така и така се разпадаше. Сами си пожелаха.

2

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Било важно да не се разпадне британската империя.Може би е важно за британците.На мен това защо да ми е важно и защо това е важно за Любомир Кючуков?Да се разпадат, да влизат в САЩ, в РФ, да ходят на Марс, каквото искат да правят.

1

Анонимен

преди 7 години

Напротив - нека се разпадне. Британия е една империя, в кой век живеем.