5

До Герджика

преди 7 години

Абе ти добре че се усети навреме да си посвиеш перките !

4

Това е

преди 7 години

Отивам да гласувам подавам ЛК-Я се подпиши тук!- Все още не съм гласувал защо да се подписвам предварително?- А извинете обърках.И отивам да ми дадат бюлетината сгъна е веднъж.- ето - Не правилно е сгъната.- А извинявай обърках.Отивам в тъмната стаичка и гласувах и стигам пред урната отгоре не отварят да си пусна бюлетината и им казвам извинете маже ли да гласувам?- Да, да разбира се.

3

така е,

преди 7 години

добре се справихте. Кметове на общините привикваха служителите в своите звена и ги предупреждаваха да гласуват за герб. пример- гр. кюстендил.

2

Анонимен

преди 7 години

Да, много добре се справихте! Докарахте пак старите муцуни на власт! И ко сега? Ще ги видиме, с това шоково повдигане на цените, докъде ще я докарате! То някой говореше, че така ще стане, ама пуст народ заспал, той все по сладките приказки за някакво ефимерно, заоблачно "западенско щастие" бълнува! А такова животно НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, НЯМА И НЯМА ДА ИМА!!! В големия свят има само борба, конкуренция, воля за живот и вяра в СОБСТВЕНИТЕ ТИ СИЛИ! Не заморски, заокеански или съседски! А СОБСТВЕНИ!Ама.

1

Анонимен

преди 7 години

Оказа се че служебното правителство е било на ГЕРБ.Щом се е справил добре с изборите