124

Анонимен

преди 7 години

Местан е гаулайтера на фашиста Ердоган. Той има същите методи на действие като Хитлер.

123

гражданин

преди 7 години

Г-н Константинов цял свят видя че имаше фашистки групи които блокираха и попречихана редовни бБългарски граждани от етнически произход да си пуснат своя си глас....лидерите на псевдо патриотите-фашистите задължително трябва да се съдят по българските закони и в СТРАСБУРГ.....това са нациски методи ...и колко македонски граждани гласуваха в България и там имаше доста хилядииии и за всеки проблем на българина се изкарват виновни я турците,я ромите,я бежанците.....срамота е и в кой век се живееее

122

SILANCE

преди 7 години

До Патриот 84 . Лелииий,как си се засилил! Ако не завиеш, ще се обърнеш в канавката ... Това ли ви казваха,когато ви кандърдисваха да им гласувате?

121

Анонимен

преди 7 години

Интересно, и шефът на Местан нарича Европа фашисти и нацисти.

120

SILANCE

преди 7 години

До Анонимен, 29. М.ърльо,кога стана македонско съзнание,кога ти почерня гъзът! Арменците и *** не фалшифицират история,не си измислят и не убирват и тормозят българи! Фъш.кия такава!

119

SILANCE

преди 7 години

До монтьор 8 продължение. Походът на "изселените" също е финансиран от турската държава,а един "юнак" от прииждащите направо заяви,че ще гласува за ... ердоганчо. Та,в истинските държави,драги ни другарю, никой не ръчка чуждите избори. С изключение на турция,разбира се,където евакуацията на оставащите все по-малко на брой нормални хора върви с увеличаваща се скорост

118

Анонимен

преди 7 години

Чудя се как тоя е станал професор. Или яко е плащал или е имал вуйчо владика в БАН.

117

SILANCE

преди 7 години

До монтьор, 8. Драги другарю,в САЩ нито един синатор или министър не е отишъл при имащите право на глас,за да им обещава нещата /Турция е длъжна да се държи с тези с двойно гражданство така,както и с ***!/,които им дължи,за да гласуват не при тях,а в друга държава. Подставените лица в "партията",която турската държава финансира открито, системно нарушават основни закони в страната,където живеят - местан още от 1990 г. иска българският език да не е задължителен в България. Походът на "из

116

Анонимен

преди 7 години

Еййй, само лъжливи хвалби искате да слушате, като някой ви каже неприятната истина в очите и триете коментари, баси свободата на словото, до 5 години ще се чудите как да връщате тройно нарасналата задлъжнялост на държавата, сигурно с нов заем.

115

Българин

преди 7 години

България се срамува от фашистките постъпки на менте патриотите...като българин с какво може да се гордеем,че сме бедни,мизерници,че ни управляват българи национални предатели които мачкат и доубиват народа,гордеем се че сме стадо овце ли.....патриотите-фашисти трябва да се извинят официално на българските граждани в чужбина-включително ТУРЦИЯ

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти май си много простоват електорат, не загряваш добре какво ти казват хората, такива и в Ротердам не ги искат, нищо че кмета мюслиман.вече страдате, Дал и Корман останаха подлъгани отвън, а при предния парламент бяха в , законодателната, изпълнителната и съдебната власт

113

Анонимен

преди 7 години

Бай Мишо К-ов , лично ли ще ни инквизираш . Или ще викаш комунистически експерти по въпроса ? Как я планираш да стане работата по страданията ?

112

до 114

преди 7 години

Ами грешиш . Аз те разбирам, защото съм го изпитал това за което пишеш . Пък ти ме мрази и на българите като кажа че водят дълбоко сбъркана и нечовешка политика към македонците и те ме мразят и искат да ме няма . Сега мразят турците и сами ще си подпалят чергата

111

Анонимен

преди 7 години

Къв е тоя комбайнер бе - липсва му само каскета.

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена, няма, няма, ще пее и съска още, балами и обидени на света шарани дал бог, малко ласкателства и посочване на друг виновник и готово, спонсора навит.иначе сюлимана ще трябва и Гьокче за гюленист да привиква след провала при харчлъка на толкова средства, освен вечно дискриминираните да спасяват кожите към Мутер Дойчланд при фашистката Меркел тримцата с незаменимата синтактичка и некои други новодуйсбургци, и там има парламент за сепариране.

109

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе, не съм турчин.Не съм цганиан,не съм патагонец или папуас от Нова Гвинея.Българин съм.Колкото и да ти е неприятно, че имаш сънародници като мен,толкова и на мен ми е неприятно, че имам сънародници като теб.

108

Анонимен

преди 7 години

Докато този поовехтял геберастки шушундел ви отвлича вниманието -токът от 1 април скача с 12% , а не с обявения 1 %.И лошото е, че това не е първоаприлска шега.

107

Анонимен

преди 7 години

България ще страда.Защото Е ФАШИСТКА.Единственото чувство, което изпитвам към това подобие на държава,което имам нещастието да ми е родина,ще... щях да кажа омраза.Но може би е по-скоро отвръщение.Не, не ме е страх да кажа "омраза", не обичам тази пркажен държава, знам.Просто искам да съм искрен със себе си.

106

КОЙ КОЙ КОИ

преди 7 години

Кой заповяда на последната инстанция на съда да регистрира очевидно противоконституционната ДОСТ. Да се разследва и подведе под съдебна отговорност.

105

Наблюдател

преди 7 години

"Винаги ми е интересно как хора с антибългарско поведение си позволяват подобни действия" - Защото има 1-а държава дето търпи това!! Просто това турско *** трябва да бъде изгонено от държавата !