214

Анонимен

преди 7 години

За младите... да са живи и здрави.

213

serdica

преди 7 години

а защо сте сложили снимка от метростанция Сердика, при условие, че екшънът се е разигравал между Мусагеница и Младост 1? За една минута търсене в гугъл можете да намерите снимка от метростанция Мусагениця и от Младост 1

212

ШАРАН БГ

преди 7 години

В наше село нямаме метро-- ни към гората, ни към реката. Возим се на магарешки каручки-- който има, естествено. Останахме само "трета възраст". Не се бием. Знаем се на пръсти - кои сме , какви сме. На партийна основа понякога се попържаме....... Много рядко ---от избори, на избори....

211

vagabonti

преди 7 години

Не е попаднал на когото трябва. Да удари жена и да го гледат...

210

Рачндил

преди 7 години

Е днеска той бута жена, утре някой него бута пред влака ...

209

Виктор

преди 7 години

Тоя щом не е успял да уцели чичка с очила и е избягал като мишка ясно ква шматка е.

208

Анонимен

преди 7 години

До ?Записите се прегледаха от служителите на метрополиция. Разговарях с тях. Колкото до опита за обвинение в лъжа... Ако наистина си заинтересуван/а нямаше да го правиш. Разговорът приключи.

207

?

преди 7 години

До НевенаАко наистина си онази млада жена, не прочете ли колко хора повдигат въпроса за камерите и настояват записите да бъдат прегледани?Ако пък лъжеш, че си прочела коментарите, а не си ги чела, значи не е вярно и това, че ти си онази млада жена от метрото, за която се пише по-горе в статията.

206

Невена

преди 7 години

Ами аз съм въпросната млада жена, чета направените коментари и изглежда някои от идиотиъе писали тук са същите като тези в метрото около мен. Кратката статия е абсолютно точна и вярна

205

Анонимен

преди 7 години

Измислици големи са това,а, че в метрото има и хора,които си мислят,че като са много над "нещата" си го получават.Предимно са един типаж хора.

204

...

преди 7 години

Ако авторът на статията е журналист и се опитва да пресъздаде неприятна ситуация, значи хич не се е помучило.

203

Анонимен

преди 7 години

Статията е измислена история! Журналистка която пише само и единствено за политика, изведнъж става борец за правда, а цялото останало население не! Да бееее!

202

Анонимен

преди 7 години

Преди време направих забележка на млад ***, който закачаше грубо и вулгарно едно момиче в автобуса, което не му обръщаше внимание. Познайте какво стана! Никой не се намеси, а грубиянинът, окуражен, се нахвърли върху мен- не се ли виждам колко съм стара, грозна и т.н. Отново мълчание.

201

No comment

преди 7 години

Много зле сте представил/а ситуацията. Стремейки се да представите историята по уж интересен начин, Вие сте написал една абсолютно неясна картина. Това не са приказки или вицове, а новини. Да Ви имам и журналистическите умения. 😂

200

Анонимен

преди 7 години

Да няма някъв нов модел полицаи, бе?Дето реагират на оплакванията на обикновените хора?Не, че другите са необикновени, ама така се казва.А?

199

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, ама сигнал в полицията подадохте ли? Метрото е пълно с камери, при желание ще се намери веднага.

198

Анонимен

преди 7 години

Е то в метрото и най-нормалния може да полудее и да убие човек като са те притиснали и не можеш да дишаш. Нищо не е наред в нашия живот а София вече условията са нечовешки. Да ще кажете в китай и хонг конг е по-пренаселено и т.н ама все пак не сме станали още роботи, така че човешката реакция на силен дискомфорт е непредвидима

197

Анонимен

преди 7 години

Всички сте луди бе какъв интернет ?Справка при задължително гласуване 40 % гласували .После защо ме управляват мутри ,защо пенсията ми е малка ,защо *** бият ...Нека бъдете бити и ееебании !Това заслужавате непукисти и жалки подобия на хора .

196

Петър Папазов

преди 7 години

И аз мисля че този ще да е луд. Но ако някой му беше отвъртял един шамар може би щеше поне временно да се освести.

195

Анонимен

преди 7 години

До 2233Преди години този "пич" вече да се е напикал в районното и поне 6 месеца щеше да чисти градските тоалетнида, но ако не е син на местния голям другар.