25

фактите говорят

преди 7 години

народа не иска под болшевишко иго а си иска демокрация и Европа

24

Анонимен

преди 7 години

Вижте сега. Борисов и ГЕРБ са продукт на Генералитета и ДС. Няма начин да загуби. Въпроса е как жителите на. БГ да оцелеят в тази игра. Всичко по медиите е фарс

23

Анонимен

преди 7 години

Този Умчо ще довърши държавата. На умните и мислещи е ясно. Подготви новите цени за газа, ще скочат цените и бедността ще се увеличи. При първите сметки за парно и ток, хората ще си потърсят Правата! Да крадеш и грабиш един народ 25 години, да празнуваш с Цветелинка, че са най-богатите в България, а страната няма икономика, селско стопанство, здравеопазване и съдебна система. Ще доокраде каквото може, основно от еврофондовете, ще се наведе до земята на Ердоган, ще ликвидира България.

22

Анонимен

преди 7 години

Добре, че са ромските кланове и служещите в държавните институции, които така си запазиха заплатите. Иначе Борисов щеше да види мандат на кукуво лято.

21

Анонимен

преди 7 години

Рецептата за излизане от блатото. Коалиция между първите три партии, без премиер Борисов.

20

П.Петров

преди 7 години

Забавно четиво. Само искам да попитам, как БСП са получили "генетичното си предразположение" към Москва ? Кой ..... .. ...?ХА ХА ХА ХА ....

19

Boko bo

преди 7 години

За още 4г. ще довърши страната, доходите, реформите, обществените поръчки, контрабандата дето е под негово крило, рекета на чуждите фирми, евро парите. След 4г няма да има хора в България. Този избор ще е кагастрофален за БГ. Никога след 89г. не е имало толкова узурпираща и алчна партия. Тя замрази доходите за 8г и срина бизнесът. По-добре ли живеете след тези 8г? Те ще са последни. Идва Турция, отиват си младите. Край!!!!

18

СМАЯН И ОБЪРКАН

преди 7 години

АБЕ ГОСПОДА,КАК МОЖЕ ДА КАЗВАШ, В БЛИЗКОТО МИНАЛО, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ КАКВО ДА ПРАВИ В КАБЕЛАРКАТА НА СИМЕОНОВ. БИЛ С МРЪСНИ ДРЕХИ, ПА МУ ДАЛ ПОДХОДЯЩИ ДРЕХИ, НАПЪТСТВАЛ ГО-ПА СЕГА СТАНАХА ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ С РАЗВЯВАЩИЯ РУСКОТО ЗНАМЕ. ПА И С ОНЯ ДЕТО БЕШЕ С ЛИДЕР, А СЛЕД ТОВА ОБИКАЛЯХА С БАРЕКОВ И ПЛЮВАХА ПО ГЕРБ И ДНЕС, НАПЕРЧЕН И САМОУВЕРЕН ДАВА СЪВЕТИ НА БОРИСОВ ДА СЕ КОАЛИРА С НИНОВА И БОРИСОВ ДА НЕ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ЩО ЗА НАХАЛСТВО И СЕ САМОПРЕДЛАГА ...-ГОРД ЗАСМЯН РАЗМАХВА РЪЦЕ

17

Историк

преди 7 години

Честно казано не разбирам на какво се веселите."За нас е важно какво ще каже народа". За "лошия матрял" иде реч ако на някой не му е станало ясно. И? Ако това не предизвиква размисли, значи главите ви са кухи като тикви и вие плувате по течението като тикви.

16

Анонимен

преди 7 години

Прекрасен анализ.Гледано отвън,нещата са описани доста точно

15

Берлин

преди 7 години

Народ, който си избира шофьора на бай Тошо (***, но хитър и крадлив човек) три пъти за премиер - няма да се оправи. Можду другото, аз съм в Германия отпреди това. Мене Бойко не ме е управлявал нито един ден. :)

14

2013

преди 7 години

Ама и руските медии как манипулират руснаците! Кой по-точно на тези избори е издигнал "лозунга за противопоставяне срещу Руската федерация" - аз не чух такова нещо. Това че повечето хора предпочитат ЕС пред някакъв аморфен евроазийски съюз е съвсем друго нещо.

13

Народът заслужава

преди 7 години

"Непотопяемият Борисов се връща премиер..."...за да допотопи и това, което все още не е могъл до момента. А то малко остана. Ще му стигне една година да го довърши!

12

Анонимен

преди 7 години

1978 Енергото -държавно.Тоест печалбата му в БКП .От там тя тръгва към СССР и джоба на партийците в пропорции според ранга им.Затова пищят червените за ДЪРЖАВНИ предприятия,за да се убият с крадене от хазната.

11

Анонимен

преди 7 години

Била назрявала политическа криза.. ами естествено, че назрява при толкова партии в парламента. А някои, без да мислят искат изцяло мажоритарен вот. Е тогава вече ще я втасаме.

10

Анонимен

преди 7 години

Другарите ревът грозно, зловещо....

9

Анонимен

преди 7 години

Другари спрете се, изборите свършиха. Да не тренирате за следващите?

8

Анонимен

преди 7 години

Борисов е непотопяем, защото мазнината му е по-лека от водата, но досега никой не се е сещал да пробва с карфица, може да се спука като балон.

7

проктолог

преди 7 години

Пожарникаря е като евнусите. Знае как стават нещата, но не ги може!

6

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

ОЧАКВАЙТЕ ОТНОВО ИЗБОРИ НА ЕСЕН, НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ, НЯМА КОАЛИЦИЯ, ВСЕКИ ЩЕ СИ ИСКА НЕГОВОТО, И НАКРАЯ ПАК ЩЕ ИМА ЕДНИ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ. СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.