22

Анонимен

преди 7 години

"Крайно време е цените в България да се нормализират, за да може ДА СЕ ВЪЗПИТАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на по-сериозно отношение към разходването на енергия...." Стига бе, ***, стига ни възпитавахте, бе. Вашите доходи са космически несравними с нашите. Когато се изравнят, тогава ще говорим за "нормални цени". И не мислете, че получавате сребърниците за честна работа.Затова вашето говорене сега дори не е невъзпитание, гавра е, престъпление, защото вашите доходи са награбени от нашите скудни стотинки!

21

Анонимен

преди 7 години

До ИстиПрав си само за това, че цената на доставката се дължи на нашите мошеници и пиявици - бивши върли комунисти с отговорни постове в миналото и сега. Всички от партийните комитети се наръгаха в енергетиката и банките. Перфектно знаеха, че там се командва всичко. За месеци станаха милиардери, изнесоха капиталите си в чужбина и ни изсмукаха до кост. А ако мислиш, че ГЕРБ се е замислил за доброто ни значи или си ***, или ***. Та нали всичко това се подгови и проведе точно от Герб.

20

Анонимен

преди 7 години

Колев, същество безсрамно, с "енергийна" заплата над 8000 лева, най-малко 4000 "доцентски", 5-6 000 консултантски, рецензийки, оценки, и други боклучави продукти на държавни местенца, наистина не е "непостижим" разход от 40 лева - не, незабележим е! Гиди кърлежи, държавни със скрито държавно финансиране и лъжливи форми... А от 300 лв. 40 лв. постижими ли са, плюс 100 лв. парно и топла вода, а хляб, 100 гр. смърдлива карантия, мляко и сирене без мляко, ГМО зеленчук, а ТВ, транспорт, вода, бандо!

19

Анонимен

преди 7 години

Колко мpъсна злоба разкриват думите на Казанджиев! А не е ли крайно време такива нелепи експерти да бъдат изгонени от управлението на енергетиката за неграмотно ръководство на дейностите, което е довело да такива драстични уверичения. И не е ли направено това нарочно, за да се дестабилизира населението и държавата?! Крайно време е да се проучи дейността на такива експерти! Или те са недосегаеми, заради външни протекции? Или са натрупали достатъчно пари от "дейността" си и не им пука!

18

Е

преди 7 години

ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЕВР НЯМАТ ПРАВО НА ОТКАЗ ИНАЧЕ НЯМА ДА СА ТАМ, НАЛИ ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ КОИ ДА СА ЧЛЕНОВЕ И СЛУЖИТЕЛИ НА КЕВР.НАЛИ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ СПИСЪКА СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ПРЕДИ ГЛАСУВАНЕТО В ПАРЛАМЕНТА.КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ГОСПОДА ЕНЕРГИЙНИ ОЛИГАРСИ?ВСИЧКИТЕ СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ

17

нагушен-до Исти

преди 7 години

Завиждаш ми, бе. :)

16

Кирил Софийски

преди 7 години

Газа, добре ! Но защо едни прани каскети ни правят на прани каскети. Всички знаем какво е ТЕЦ /топло електрическа централа / ,където основния продукт ,който се произвежда и продава е тока . Топлинната енергия е вторичен ,отпаден продукт ,които трябва да е с нищожна стойност . Да ,ама не ! Както би казал Бочаров.Не стига ,че след като веднъж са си продали тока и с това са си покрили производствените разходи , а и не малка печалба имат . Втори път видите ли ни продават и топлоенергия на цени повеч

15

Исти

преди 7 години

Когато газта поскъпне само в България а в Германия и другите страни остане същата,значи цената ни я качват тукашните русофили,които са посредници между руския продавач и нашия потребител. Ударът е насочен срещу народа заради това,че гласува за Бойко а и срещу ГЕРБ- за да се стежни живота му. Ако изборите обаче бяха спечелени от "правилните" хора,това поскъпване изобщо нямаше да се случи! Изходът е един: премахнете посредниците,с всички сили и средства!

14

нагушен

преди 7 години

"Какво правите, за да не се случи това?"Ъъъ, как да ти кажа...правим офшорки.Левъридж на загубите, демек.

13

Анонимен

преди 7 години

Ок, вдигаме цените на газ и "топло". Правите всички цени като в останалата част на ЕС. Кога и заплатите ще бъдат поне близки до минималните за ЕС? И какво правите, за да бъде постигнато това? Или целта е беднотия до шия (по-зле и от по бай Тошово време), за да се използва тази територия като "тоалетната" на ЕС? Какво правите, за да не се случи това?

12

474

преди 7 години

Прави впечатление че овченаселението най-лесно се дои след избори, докато все още е зашеметено от изборните резултати , няма още официално кабинет и няма срещу кого да протестира. Новите ще се оправдаят със старите или със международното положение , пък ние да се оплачем на арменския поп! Абе всички сте за разстрел май!

11

Анонимен

преди 7 години

Ще има още изненади! Тия заеми някой трябва да ги плаща! Безплатно саниране няма.

10

Учуден

преди 7 години

И тези екс перти ще попитам. Каква е разликата между България и Германия там поскъпва ли?

9

Анонимен

преди 7 години

"Крайно време е цените в България да се нормализират"! А според мен първо заплатите и пенсиите да се нормализират, а после цените!!! И кой плаща 40 лв на месец за ток, някоя пенсионерка, която стои на студено и готви веднъж седмично!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Цените на газта и бензина у нас все са високи.То бива лъжи, бива, ама вашето на нищо на прилича.

7

(-_-)

преди 7 години

За да можело потребителите да се възпитат.. Разбирате ли сега - потребителите ни са невъзпитани! Това, че някой яко крадне няма нищо общо, нали?

6

аз

преди 7 години

До БПФДа допълня, че Газпром са поели ангажимент да намалят цената за България и други държави от бившия соцлагер!

5

Анонимен

преди 7 години

Всички сте за затвора

4

zeus

преди 7 години

Цената за 1000м3 се изравнява с тази на свободния пазар в ЕС. С една дума на тази цена можем да си я купим директно, без договори, с доставка, без да пълним гушите по трасето. Иначе руснаците ни дават газта за 100 долара, останалото са транзитни такси за украинците и горницата на нашите по трасето.

3

Анонимен

преди 7 години

Да ви /на експертите. Навсякъде цената пада - тук драстично се покачва! Крадци и измамници!