28

Анонимен

преди 7 години

Баа *** му, тез турските гербери с много криви кра туни бе!

27

Анонимен

преди 7 години

Абе,анаЛЛизатори!Защо не се скъсате дипломите,или още не сте похарчили сребърниците от НПО-господарите си?!Не обичам Турция,особено,Ердоган,но не мога да понасям откровените ви тъпоУспокояващи анаЛЛизи!На хората е нужна точна информация,а не хапчета за сън!Ердоган може да не е приемлив за нас,но е пример,как се работи за страната си - твърдо,последователно и с незначителни компромиси.НЕ КАТО НАС,КОИТО СИ ХАРИЗАХМЕ И ДЪРЖАВАТА И НАРОДА,ЗА НЯКАКВИ ЕФИМЕРНИ "ЦЕННОСТИ"!И СЕГА ИЗЧЕЗВАМЕ!

26

Анти-фес

преди 7 години

Ибрика-психопат,няма да успее с референдума!

25

Асан

преди 7 години

Мноо ми е смешно когато коментират Ердоган ...алооу! човека е див щур непредвидим и може да си го позволи ...коментаторите .ама поне заплата си вадите и запълвате ефирно времр

24

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ЩЕ ГО ОСЪЗНАЕТЕ СКОРО ЧЕ СЕ ХАБИТЕ НАПРАЗНО С НАДЕЖДАТА НА ОЧИТЕ ВИ ДА ПРОВАЛИТЕ ТУРЦИЯ !

23

СЪВЕТНИК НА Йълдъръм

преди 7 години

КОЛКОТО И СПЕКУЛАТИВНИ ПРОПАГАНДИ ДА КАЖЕТЕ ЗА ТУРЦИЯ НЯМА ДА СПРЕТЕ РАЗВИТИЕТО И ! ТУРЦИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА ОТ РЕГИОНАЛНА СИЛА НА СВЕТОВНА СИЛА В СЪЩОТО ВРЕМЕ РАЗВИВА ИКОНОМИКАТА СИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ !

22

99% ИСКАЗАНИ СПЕКУЛА

преди 7 години

99% СПЕКУЛАТИВНИ ПРОПАГАНДИ ИСКАЗАНИ ОТ ТРИМАТА ***

21

ХАХАХА

преди 7 години

Е ТУК ИМАЛО И УМНИ БЪЛГАРИ БЕ .КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ ХОЛАНДИЯ Е НА 2000 КМ ОТ ЕРДОГАН.НО НЕ ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА.КОЙ Е ДАЛ ЛАЛЕТО НА ХОЛАНДИЯ И КОЙ Е БИЛ ЗЕТ НА ЦАР ИВАН ШИШМАН ПРЕДИ ДА МУ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА .ЗАРАДИ ПРЕДАТЕЛСКАТА МУ ДЕЙНОСТ ПРОТИВ ИМПЕРИЯТА....

20

До факт

преди 7 години

"На нас ни е ясно, че ни замотват с идеята: "Да се направим, че ще ги вземем и да ги използваме по тоя начин да ги разиграваме за наши интереси." (Р. Т. Ердоган)"От моя страна неофициално тези преговори са на раф, след референдума на 16 април, мислим да направим още един референдум с народа за Дали да продължим с преговорите или официално да ги прекратим." (Ердоган)

19

Анонимен

преди 7 години

"Според Табаков този референдум е на път да бъде отхвърлен."Пак грешни изводи от страна на българите...след 16 април как ли ще си защитите грешните изводи...:-):-):-)

18

Анонимен

преди 7 години

Българите никога не биха се заинтетесували от Турция и референдуми и политиката и ако Турция не се месеше и то много грубо във вътрешните работи на България.

17

До 18 Анонимен

преди 7 години

Стига си мислил и разсъждавал пък ти, бе! Това е новинарски форум, не е университетска семинарна зала. Тук се коментира първосигнално.

16

Анонимен

преди 7 години

Като се има в предвид как българите злобеят и мразят Турция и турците е малко странно защо искат референдума да не успее. Нали това е лошо за Турция и турците? Или пък не е?

15

Анонимен

преди 7 години

Рано или късно ще го самоубият тоя самозабравил се психопат. По-добре да е рано, че много бързо са полели по пътя надолу турците.

14

айше

преди 7 години

турция няма място и не ще има в европа, европа е култура, демокрация, финес, а турцияняма нито едно от тези качества, нека турция си гледа работите с кюрдите, а европа некада отдалечава турция от себе си, нека да ограничи търговията а даже да я спре с турция.

13

Анонимен

преди 7 години

Мухахахаха той цял преврат инсценира та едни избори ли няма да фалшифицира !?!?!?Докато си седи в *** е все тая какво ще прави .Ако прекали самите турци ще го редуцират

12

Башка Луд

преди 7 години

Проблемите на един кандидат диктатор! Турция е на прага на гражданска война. От добре развиваща се про европейска страна, са напът да се превърнат в султанат насочен към ислямските правила от края на 16 век.Мустакатият кандидат падишах е нервен и това личи!

11

Ердоган в стрес

преди 7 години

Ердоган живее в постоянен стрес ! Страхува се дори от обкръжението си понеже е гузен и знае ,че рано или късно дори неговите приближени ще намерят кураж и ще се обърнат срещу него независимо дали чрез атентат или преврат ! Щом манипулира резултати от избори съвсем логично е или да има атентат срещу него или преврат ! Първият беше негова инсценировка за да премахне тези от които се съмнява,че в бъдеще ще се опитат да го ликвидират ! Но вторият може и да е истински преврат !

10

Анонимен

преди 7 години

Имам един боксер вкъщи, знаете ли как обича размахвани пръсти! Да заповяда Ердоган на гости.

9

Бой по чалмалиите

преди 7 години

Ердоган лично призова турците с холанско гражданство да гласуват срещу партията на Марк Рюте, който забрани на турски министри да правят митинги-агитации на холандска територия. Значи турците могат да се месят, но на тях никой. Безочливи наглеци! Те на холандците през 2000 км се месят, че на нас ли няма дето си ни считат за вилает. Е, случихме на добри съседи, благи и добронамерени. Ние също ще бъдем добронамерени колкото тях!