25

Анонимен

преди 7 години

Какво сте ги зажали тези британци, те там българите и румънците ни третират като 4та категория хора, по-арогатна и лицермерна нация няма и сега ще си го получат, щото винаги се смятят за по-умни и по-специални.

24

аз

преди 7 години

До тъ-пак сиПлаща ако не неправят спогодба за безмитна търговия.Пример Швейцария,Норвеги,Турция и др.

23

европа

преди 7 години

Исторически момент за ЕС.Британия спираше обединяването на Европа.Сега вече може да започне процеса по създаването на Съединени Европейски Щати.И за всички това трябва да благодарим не на кой да е,а на Путин.Понякога се чудя дали Волядя и Меркел не играят комбина.

22

England / Essex

преди 7 години

До тъ-пак сиКато гледам и ти не си от най - умните! Живи да ги оплачеш британците, сал едни САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия им останаха - все "бедни" държавички!

21

42

преди 7 години

До20И като дойде английската армия в Шотландия...

20

Анонимен

преди 7 години

До 123Колко само си наивен...

19

Анонимен

преди 7 години

Ами да, започна, Шотландия ще излезе от "Велико"британия.

18

123

преди 7 години

Британците никак не са глупави и си знаят интереса. Явно усещат какво се готви на ЕС /бежански кризи, СЕТА, още санкции с Русия.../ и гледат на време да си бият камшика. Тях не ги жалете, те ще си оправят търговията и икономиката. Преди да влязат в ЕС да не би да са били зле?! Мислете му ние "кво прайм"?

17

До 16

преди 7 години

Ние сме вън от ЕС и вече няма да сме равноправни членове на общността, но когато става дума за налагане на закони, вмешателство в нашето законодателство от страна на ЕС и изпълняване на заповеди няма да сме вън. Това е целта - да слушкаме и да ни контролират, но да нямаме полза. С две думи - едно ядро, което управлява останалите балъци.

16

до 8

преди 7 години

Това същото важи повече за ЕС , защото ЕС сега ще трябва да плащо мито когато внася стоки на Острова, а Британия е страна на услугите също като нас така че не изнасят почти нищо. А ЕС за да съществува им трябват пазари нима мислиш, че ще изпуснат богатото кралство. Тъ-пака си ти а британците ще си приберат митото ще спрат да си плащат членския внос и пак ще си приемат емигранти ако поискат но ще го правят в свой интерес а не в интерес и под диктата на Брюксел.

15

Анонимен

преди 7 години

ЕС е чао още преди UK, офицялно ви го казаха 2 3 4 5 скорости. Вие сте вън от ЕС още преди UK бе, не усетихте ли как напуснахте EС лекичко ви изгониха преди 1 седмица?ЗАЩО триете мнението ми??? КОЯ ТОЧКА ТОЧНО НАРУШАВА???

14

risk assessor.

преди 7 години

Брекзит е резултат от безумната политика на гедерейката Меркел!Дано това не закопае ЕС!

13

Анонимен

преди 7 години

До 10 ха дано,Даваш ли си сметка, че ако това се случи половин България (каквото е останало) ще се изнесе. И то тази половина дето става за нещо. Тук ще си останете роми турци и комунисти. Голям майтап ще падне кой кого. Пожелавам на теб и такива като теб да не стигате никога до урните за гласуване.

12

Анонимен

преди 7 години

До 5 Гошо,Добре , че ги подкрепяш. Те досега не знаеха за твоята подкрепа и разбиране и затова се колебаеха. Сега вече с леко сърце ще договарят условията по развода.

11

Анонимен

преди 7 години

Защо излизат? Не им ли беше добре?

10

При нас

преди 7 години

Нямаме Шенген, Еврозона, за сметка на това имаме нисък стандарт на живот.Ние в или извън ЕС сме?!

9

Ха дано

преди 7 години

Ха дано да дойде по-скоро този момент и за България. Стигане грабене. Членството ни е по-лошо от СИВ. Хранене на огромна администрация със несравними доходи на данъкоплатеца, разкош и безплодие, кавга за повече крадене и корупция, ратаи на големите Евр.държави. Това е ЕС. БрегзитБул.

8

Анонимен

преди 7 години

ЕС е начин на мислене. Дори в статията оценките се правят в щатски долари а не в евро. Това тук прилича на скрита пропаганда.

7

тъ-пак си

преди 7 години

До до 4Как може хем да си част от ЕС, хем да изнасяш стоки ти можеш ли да продадеш нещо на самия себе си ?................Не ги разбираш тези неща ! Сега напр. бургарка област изнася стока в цяла България без да плаща мито защото Бургас е част от България ! Но ако Бургас се отдели от България тогава Бургас ще плаща мито за да изнася стоки в България ,а това ще доведе до спад в икономиката на Бургас ! Моля глупави хора да не умуват по тези сложни въпроси !

6

до 4

преди 7 години

Как може хем да си част от ЕС, хем да изнасяш стоки ти можеш ли да продадеш нещо на самия себе си ? Британците не са българи да си продадат дори енергетиката на чехите и подобни дрънкай си за износ.