23

Анонимен

преди 7 години

с всеки следващ избор невалидните бюлетини ще стават все повече,защото все повече ще стават неграмотните

22

Анонимен

преди 7 години

kolko sa nevalidnite za DA BULGARIQ????????????????????????????obqsnenie??????????????????????????ima tolkova ostanaha misleshtite v Bulgariq jalka kartinka

21

Анонимен

преди 7 години

hahahahahahahahha ami da BSP i GERB elektora na maloumnite i negramotnite

20

:(

преди 7 години

Това са тези, които се пазаряха да получат по 100 лв за глас, 30-40 лв им се виждаха малко.Така е "у маалата", подадеш им пръст, те искат да отхапят цялата ръка.

19

???

преди 7 години

Цитат: " В Благоевградско имат 10146 невалидни бюлетини, от които 495 са пуснати за ГЕРБ, а 405 за БСП. "Като се знае, че са за ГЕРБ или БСП, защо са невалидни?!

18

Факт

преди 7 години

Самото понятие "невалидна бюлетина за някоя партия" е безмислица. Единственият смисъл е, че членове на изборните комисии обявяват за невалидни гласовете на определени партии, за да спечели тяхната партия. Това е един изпипан от ГЕРБ начин за фалшифицирано печелене на изборите. През 2001 година имаше само 39937 невалидни бюлетини при над 4,6 милиона гласували. Сега при 3,5 милиона гласували, 169000 недействителни гласа, преди това през 2014 бяха 218000. Щом е ясно за коя партия е гласувано, как б

17

Анонимен

преди 7 години

Отдавна знаем, че електоратът на Склеротичката е слaбoyмeн. Наследници на убийци, свинари и крадци.

16

Анонимен

преди 7 години

Затова си има агитатори , партиини клубове ,митинги , раздаване на кюфтета и на всички тези места и мероприятия има услужлил полит-комисар който ще ви попълни правилната бюлетина.

15

Анонимен

преди 7 години

Нормално пенсиите и * да се оплетат! Трябва да има образователен ценз...

14

Прости им Господи!

преди 7 години

"Всеки 20-ти пуснал невалидна бюлетинаНай-много от сгрешилите искали да подкрепят БСП"Те не са знаели какво правят!Провидението ги е насочило правилно.

13

Анонимен

преди 7 години

Глупаво и необразовано общество. Всичко го плащаме ние ! Такова поведение, не е интересно, а неотговорно! Все пак 61 процента активност ... вдигаме нивото на отговорните Българи всяка година. Негласуването е част от минала идеология - приспивате и те прави развален член на обществото.

12

ШАРАН БГ

преди 7 години

Щом една бюлетина е НЕВАЛИДНА, тя е за НИКОГО !! За мен е смешно, да се дават статистики и констатации от рода: "Бюлетината е за ГЕРБ/ДОСТ, БСП и т.н./, но е НЕВАЛИДНА !!" или " 367 бюлетини за РБ НЕВАЛИДНИ?" Знаеш, убеден си, виждаш, че е за Пешо....и казваш НЕ Е ЗА ПЕШО , НЕ ВАЖИ !! Някаква чертичка била накриво или друга бюрократична приумица! Като не си е избърсал ............ с тази бюлетина, виждаш, че е за Местан-ага -- ЗНАЧИ В А Ж И !!!

11

Анонимен

преди 7 години

Защото това е един допълнителен тест за грамотност - дали този, който гласува, разбира какво прави.------------Хаха, не мога да спра да се смея.Мерси, че ми оправи деня!

10

Анонимен

преди 7 години

До .Защото това е един допълнителен тест за грамотност - дали този, който гласува, разбира какво прави.

9

Грамотен

преди 7 години

К'во каза?

8

Отговор

преди 7 години

До . 8 Да не се сбърка бюлетината с тото фиш от ЦИК.Нали така? Така е ...

7

.

преди 7 години

Хубаво, че шведите и потурчените не се справят с бюлетините (те един език не могат да научат цял живот), но все пак не разбирам защо е толкова съществено да отбелязваме вота задължително с Х или V , защо не кръгче или Y , изобщо докога с тия идиотизми *** ? Кой ще обясни защо ?

6

Анонимен

преди 7 години

Гербераците обаче четат само заглавието и веднага започват да плюят, иначе щяха да прочетат, че е една област води БСП по брой невалидни бюлетини, в друга област Герб води по същия показател, така че хвани единия, удари другия... Лош материал наистина.

5

Анонимен

преди 7 години

Доста субективно определение.Като гледах членовете на комисията какви интелекти бяха и те ще ми определят дали е валидна бюлетината.Лелки и някакъв бивш полицай ли със кубинки и военен пуловер който врякаше.Той беше председателство;)Докато не се въведе гласуване по електронен път не стъпвам в някакви стаи

4

Така е

преди 7 години

И как да повярваме че референдумите били "глас нороден , глас божий," като във всяко общество глупавите винаги са повече от умните.Справка -брекзит.