161

ДОСТ

преди 7 години

ДОСТ БЛАГОДАРИ НА БУРГАСКИЯ БУРГУДЖИЯ ЗА ДОБРОТО .КОЕТО НАПРАВИ ЗА НАШАТА ПАРТИЯ.ТОВА ДОБРО ВЕРВАЙТЕ МИ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ...И НА ВЛАСТ И БЕЗ ВЛАСТ ДОСТ ...ЩЕ Е ПЛЪТНО ЗАД ТЕБ..ДОКАТО СЕ НАСИТИШ.......

160

Анонимен

преди 7 години

Валери и с ДОСТ е готов за коалиция за да захапе кокала

159

123

преди 7 години

Тези "патриоти" ще са готови и с ДПС да направят коалиция само и само да влязат във властта.То на Волен няма да му е за първи път де с ДПС.Поредните руски ***.

158

sameone wrote

преди 7 години

Дамянова министър на образованието?! И после децата били неграмотни...

157

АЗЗЗЗ

преди 7 години

Искаме мажоритарни избори, за да изхвърлим "Симеонов &" от парламента.

156

Анонимен

преди 7 години

*** долни

155

Го4о

преди 7 години

СимеоноФ разбира, че не може да се съпротиви сам на "МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ" пред ГЕРБ и за това иска подкрепа от БСП, което е в полза и на КаракачаноФ-от ДС!

154

по стъпките на Тато

преди 7 години

До въй - Абе къде скрихте толкова дълго време Воленчо бе?Воленчо сам се сниши. Отдавна не му се е чувал гласецът. Вслушвал се е в уроците на Тато.Ако не беше се присламчил тихо-мълком към "патриотите", сега щеше да е в компанията на Радан, Местан и други.

153

с нож и велеца

преди 7 години

Обява: гладни Обединените патриоти, с нож и вилица, търсят някой да им даде властта.

152

Анонимен

преди 7 години

Симеонов започна да се изживява в ролята на "балансьор-спасител", като Доган! Тръгнал на принципа двама се карат - третият печели!

151

Анонимен

преди 7 години

не харесвам хора без позиция ! така наречените "И ТАКО И ВАКО " ! щял да си преглъща егото...стига бе,в името на властта ще преглътне много неща той.

150

nina

преди 7 години

Г-н Симеонов, дано и при преговорите с ББ да отстоявате предложението си за широка коалиция така, както разпалено я представихте от екрана на БТВ!Съгласна съм с Вас, както и да Ви обиждат някои хора-те просто мислят тясно партийно, а не за България!

149

въй

преди 7 години

Тези, които са с едните и с другите са-или предатели или политически прости-тутки! А може -и двете-ако става дума за Обединените ***..Абе къде скрихте толкова дълго време Воленчо бе?

148

Симеонов,

преди 7 години

явно не четете пресата; К>НИНОВА НЕ ИСКА да се коалира с ГЕРБ! Обижда, кара се истерично, представяте ли си, че И Парламентът ще се превърне в поле за КАВГИ от страна на ЙОНЧЕВА и НИНОВА спрямо ГЕРБ? ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ от страна на две кавгаджийки!Защо искате със БСП? Преценявате ли риска? ИЛИ не Ви е ясно, че БСП е ОТКРИТО да ни изгонят от ЕС и да се прегърнат с Путин.НЕ ИСКАМЕ БСП във ВЛАСТТА! Нищо добро не сме видяли от БКП за 45 години и след това от БКП/БСП за 25 години във властта!!!

147

Анонимен

преди 7 години

Ама добре ти беше га яде кибпачетата с Борисов и плюеше останалите.....

146

...

преди 7 години

Тоя изби рибата със нападането на една възрастна жена , пишман патриот.... опазил Бог България от такива псевдо "патриоти"

145

Анонимен

преди 7 години

Валери е най-*** парче от ОП.По-добре да се маха и да остави патриотите да управляват без него! Само им смъква авторитета и говори глупости.Валери,хората гласуваха за партии,а не за диктатура!

144

Анонимен

преди 7 години

Скоро и Слави Трифонов ще обяви, че е ГОТОВ да си преглътне егото ! Естествено, само за да е и той на общата маса с лапаницата. ... Направо се чудя още колко време ще продължи тоя партиен цирк, докато държавата е пред закриване! Едни и същи лица вече 25 години не слизат от екраните и политиката! Само се сменят - днес са в една партия, утре в друга, днес са на власт, утре в "опозиция". Народът вика :Никога повече Бойко, след месец пак си го избира. И се радва. Щом на един Бойко Борисов не можахме да намерим алтернатива толкова време, това показва до какво ниво на деградация е стигнало общес

143

ххх

преди 7 години

браво на симеонов! говори като истински политик патриот. наистина крайно време е политиците да преглътнат егото си и да мислят повече за държавата. няма нищо срамно да се обединят бсп и герб и да направят най-доброто. и без това няма голяма разлика между тях- едните са тъмно, а другите ярко червени., т.е. все червени.

142

Анонимен

преди 7 години

не харесвам този симеонов, обаче по една случайност гледах интервюто му днес по телевизията. или тук е безобразна лъжа, или въпросната агенция фокус е излъгала, и овцете блеят, а другите се пенят. никъде не каза: готови сме за власт, напротив - обясни, че най-логичното е герб и бсп да направят стабилно ПРОГРАМНО правителство, а патриотите не държат да участват. точно обратното е написано/преписано в тази статия. нямаше да ругая, ако не го бях чул лично и вероятно и аз щях да съм манипулиран.