11

Анонимен

преди 7 години

Защо я плюете? Не е луд този детоя яде баницата, а този дето му я дава. Кога за последно някой е протестирал че прокуратурата не си върши работата? Този прокурор дали щеше да се съгласи на такова споразумение, ако член на семейството му беше блъснат, а?

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2то от румънец кво друго да очакваш, тия са най-изостаналата нация в ЕвропаЗвучи някакси странно, когато е казано от българин

9

Анонимен

преди 7 години

А в Добрич осъдиха човек на 18 месеца ефектива присъда заради това, че е откраднал 40 лв (за да купи храна за болната си майка). Къде е справедливостта???

8

Пешо

преди 7 години

Догодина може пак дойде да згази някой!Добре дошли в България карайте си спокойно и да сгазите някой не е голям проблем!

7

А. Христов

преди 7 години

Просташка държава, просташки съд !!! Една полуграмотна ц.и.гнк.а щото е такава кой не знае, обербати двама грамотни интелигентни културни българи... и .... НЯМАМ ДУМИ, ДАНО И СЪДА, ОТСЪДИЛ ТОВА НЕЩО, ДА ГИ СПОЛЕТИ СЪЩОТО! Грехота е, но нека, ще поема този грях, само да ги стигне! И друг съд да отсъди същото!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

пей сърце. аз ако ударя някой в Румъния,(не дай си Боже) сигурно няма да излезна от там и там ще си изгния.

5

Анонимен

преди 7 години

КОМУНЕТО

4

.I.

преди 7 години

Ако знаете тези двамата какви негоднuци са щяхте да съжалите че не ги е убила.

3

аз там

преди 7 години

Айде, айде убийте я сега жената като че ли нарочно го е блъснала. Да не говорим, че ако беше блъснала примерно един едър депутат щяхте медал да пледирате да и се даде.

2

Анонимен

преди 7 години

то от румънец кво друго да очакваш, тия са най-изостаналата нация в Европа

1

Анонимен

преди 7 години

Трябва да ги оправят такива закони за такова престъпление трябва да кеши минимум 50,60 хил евра и 10 годинки затвор.Щом може да си купи ново ауди значи има много пари.Ако в Румъния бг шофьор направи така ще го разчекнат в затвора и ще плаща като ненормален.В българия им целуваме краката със свалени *** надупени.За без пари.Е как да ни уважават?