103

Иван

преди 7 години

***, Сега наистина трябва да се излезе на масов протест. Това засяга абсолютно всички. Пишете къде и кога ще организира протеста.

102

до жибор

преди 7 години

Не, това ти е наказанието на алчните ти сънародници, които доят и стрижат народа. Поскъпването е на местна почва. Но ти, като нямаш акъл дори да отразиш правилно една елементарна новина, как може да промениш нещо в живота си?!

101

Жибор

преди 7 години

Това е наказанието на злобника Путин за това,че народът не гласува за неговата партия...

100

до учуден

преди 7 години

Да де, Германия има пазарна икономика.Ние нямаме.

99

ДоУчуден

преди 7 години

Не ,не поскъпва ,щото у нас поскъпва на местна почва ,а не от Русия . Трябва малко де четеш внимателно и да не търсиш под вола телето ,отново са ти виновни руснаците ,нали ?

98

Учуден

преди 7 години

Дали същата газ поскъпва и в Германия? Или те нямат пазарна икономика. Коментирайте газта и на двете места е руска.

97

потребител

преди 7 години

Като са високи цените на газта, нейните производители имат големи разходи.Като са ниски цените на газта, нейните производители имат големи загуби.Кога са на печалба? Да не би да произвеждат за черните ни очи?Ама, няма да има за дворци и яхти, нали?

96

th

преди 7 години

До Греховете на НиноваНали Борисов се караше на тези от американската камара, че бил спрял 3 проекта, а те все още не били благодарни. Нали Дянков щеше да пляска руснаците и бе сигурен, че няма да ни осъдят. Няма нито една АЕЦ в света, която да работи на загуба. Грешката на БСП е, че искаха да забършат някой лев покрай строежа, а можеха просто да го построят и да спечелят много симпатизанти. ГЕРБ го спря по нареждане, а не защото АЕЦ-ът е лоша инвестиция. Дори с по-висока цена пак се изплаща.

95

Анонимен

преди 7 години

Както винаги на газ станциите цената паднапна половина и сега ще се вдигне , но хляба продължаваше да е левче и парното не спря да се повишава ??

94

th

преди 7 години

Може да го вдигат с 30%, за да излезе Борисов и да каже - хайде да е само 15% и да си стиснат ръцете на 25%? Може "реформаторите" да искат протести, за да се включат и те. А може да е просто за пари. Бъдещият кабинет е обречен, така че си правят тънки сметки от сега. Колко спокойно си живеехме няколко месеца със служебния кабинет...

93

до 37

преди 7 години

До да се взематБСП+ГЕРБ ? Не може милионер и охраната му да са в едно управление

92

бг

преди 7 години

Проблемът не е в играта на цените , а в това че депутатите които всяко народно събрание се кълнят да работят в интерес на народа не си мръднаха пръста 27 години да премахнат зависимостта на България от руския газ .Включително и фъфлещото недоразумение наречено Иван Иванов.Ето затова заслужават да си изат замервани с развалени яйца.

91

Анонимен

преди 7 години

Честито на стадото,което си иска същия празноглав чобанин.

90

Анонимен

преди 7 години

Поне по сметките ми за парно не съм усетил пеовтиняването с 61% последната година и две, напротив на два пъти я увеличаваха.

89

Байхейс

преди 7 години

Като ви бяха много 300$ за Руска газ сега ще плащате 650$ за американска газОт догодина Русия напълно спира транзита през Украйна тогава газта ще стане сигурно 1000$

88

Греховете на Нинова

преди 7 години

Обещарското правителство ни купи реактор, който плати Бойко и пак останаха пари. Сега пак Бойко ще им плаща газта. Щото парите дето пръснаха Mypзилките по форумите за пропагандната кампания на Нинова все някой трябва да плаща. Русия не е свикнала да дава, а да взема. А поради особености на езика когато вземат, казват че дават. Както гърците като ти кажат Не - значи Да.

87

Баба Илийца

преди 7 години

Измъчиха народа си, Господи.Ограбиха го.Прогониха го.Прости греховете на народа български, Господи!Просветли тези, които го управляват!Стопли им каменните сърца,сърца от лед!Направи така, щото да прогледнат, Господи!Или ги махни.Амин.

86

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Няма проблем бе, ние сме в ЕС.Ще внесем евтин либерален газ от Америка или Катар.Нъл тъй беше в пазарната икономика?

85

да се вземат

преди 7 години

Искам моментално коалиционно правителство на ГЕРБ и БСП , за да има пълна гавра с простия електорат на тия престъпници!!!

84

Коректен

преди 7 години

Ало, анонимец 91! За коя газ говориш, има ли такава в женски род? Газ за осветление, природен газ - все е от мъжки род!В шофьорските приказки има израз "*** газ", а ти си се увлякъл и хулиш авторката на статията , че е неграмотна, но в случая не си прав и ако си мъж - поднеси й своите извинения!