93

ognyanz

преди 7 години

До x: Правенето на коалиция не е упражнение, което може да се прави на гърба на българския народ. Коалиция ГЕРБ-БСП затова е невъзможна, защото не може да доведе до добро управление и няма да изкара и една година.

92

да,ама не

преди 7 години

"всякаква коалиция, в интерес на държавата, би т/о да е възможна.",там е работата,че такава коалиция не е в интерес нито на държавата,нито на гражданите,а ще бъде една тотална диктатура и власт! А патриотите ще бъдат изхвърлени,а хората гласували с надежда за тях и другите партии - измамени.Гол к.р за народа.

91

х

преди 7 години

защо коалиция м/у герб и бсп да не бъде възможна?. кутев, грешката ви е мойто момче, че сте много крайни. много малко хора от вас се променихте. за съжаление болшинството (вкл. и тебе) не претърпяхте позитивна еволюция. вече живеем в 21 век . всякаква коалиция, в интерес на държавата, би т/о да е възможна.

90

Азазел

преди 7 години

БСП безкомпромисна! Коалиция с ГЕРБ невъзможна!Невъзможна, щото от ГЕРБ отдавна заявиха, че не ги искат.

89

БАБА КУНА

преди 7 години

ПРАВИЛНО БСП НИКОГА УПРАВЛЕНИЕ ЗАЕДНО С МАФИЯТА ГЕРБ!

88

Анонимен

преди 7 години

*** и Кутев или Q&Q, или Ку-Ку!

87

Анонимен

преди 7 години

ПРИПОМНЯМ . Така говориха и във Гърция . Пак припомням и давам пример ИСПАНИЯ И тяхното ПСОЕ и те се дърпаха ,реваха ,крещяха и накрая не само подкрепиха дясното правителство на Маряно Рахои ами и свалиха председателя и разцепиха партията сега са без председател и пред изванреден конгрес със вътрешна опозиция на социялистите от Андалусия и една Сузана Диез същата като наща другарка . Та комунисти НЯМА МЕ ИСКАМ НЯМА НЕДЕИ ДО ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ИЗЧЕЗВАТЕ БЕЗСЛЕДНО.

86

Смешничкоо

преди 7 години

И Кой ви иска?!? За ДПС си знаем

85

pijo

преди 7 години

И СЕГА, ЗА ДА СЕ ИЗБИЯТ ХАРЧОВЕТЕ /50-80 МИЛИОНА/ ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ, ХАЙДЕ ТОПЛОТО НАГОРЕ.ЩО ДА НЕ СЕ НАТРУПАТ ПАРИЧКИ ЗА ОЩЕ ЕДИН ЦИРК?

84

Анонимен

преди 7 години

Само гледате да се докопате до властта и въобще точно вие не говорете за принципи, едва ли знаете какво значи.

83

Анонимен

преди 7 години

И Винету ли си,ташунко ли си, готино стана че Бойка ти спечели изборите.Сега окончателно ще затворим държавата, което е хубавата новина защото тогава няма да има кой да ви храни.Сами ще си ядете опашката;)

82

Анонимен

преди 7 години

Ало ало,винетууууКакво мнозинство ти се върти в главата остра ?!От 50% гласували къде го видя!И като добавим че печелите ромските гласове:)))Извинявам се, ама по добре тихичко я карайте защото ще правите коалиция с онзи дето блъска бабички по границата;)

81

минджов

преди 7 години

а ва путев теб кой те бръсне за слива ва.те нямало да правят коалиция.че някой да е искал.може да си правите коалиция с гоце и татянката.офффф аз забравихте пък ич ги няма

80

Стига БСП

преди 7 години

А дясната ръка на Виденов и негов зам.председател Р.Гечев отново го гласяха за министър.Главният икономически ,,идеолог" и реализатор на финансовата система -1 долар-3,000 лева,отново дава акъл.Разруха ли? Това беше разруха ,една заплата= на 8 кутии цигари. Не бил в иновен Виденов,той и Сталин не е имал нищо,само.............една държава.

79

Пян_Гъ

преди 7 години

До ODESSAМного подъл коментар. Готин, Виденов беше начело на държавата - премиер, който на практика държи властта в държавата. Да се твърди, че той не е отговорен за грабежа, а някакви други, лоши чичковци, е ЧЕРВЕНА ПРОПАГАНДА. ТОЙ, А НЕ ДРУГ Е ОТГОВОРЕН. ДА СИ Е ПОДБРАЛ ПРАВИЛНО КАДРИТЕ. Панятна? Като пада отборът, кого сменят? Провокаторите от публиката иЛи ТРЕНЬОРА? Я се вземи в ръце.

78

ODESSA

преди 7 години

Точно Жан Виденов, не беше крадец. Избърсаха си мръсните *** със него.

77

Пян_Гъ

преди 7 години

Ще ми обясни ли някой едно нещо? Защо журналистите непрекъснато задават въпроси на ББ и особено на КН дали ще правят съвместно правителство? Нито той, нито тя ИЗОБЩО НЯКОГА СА КАЗВАЛИ, ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ "КОАЛИЦИЯ". Защо се налага на АК да коментира и да "отказва," сякаш някой му е дал оферта? Това първо. И второ - ако БСП бяха спечелили "избор'тье", щяха ли журналистите да им задават същия въпрос? ЩАЖЕТЕ СЪФОРУМЦИ!!!

76

Анонимен

преди 7 години

Ще поседите още в опозиция другарЕ.

75

Мандат

преди 7 години

До До 90 И като ги изкараха ни еваха отвсякъде-затънахме....

74

Български

преди 7 години

Български Свободни Професии-Никой не ги иска ,а те казват че не искат!