130

Анонимен

преди 7 години

Кво инакомислие бе... Тия протестиращи са там именно защото не могат да мислят изобщо.Навалния излезе на неразрешен митинг нарочно, за да бъде арестуван, за да изкара някоя и друга заблудена овца да му протестира ареста, който той умишлено предизвика.Знае, че няма абсолютно никакъв шанс да спечели избори, за тва гледа само да прави медийни циркове, с надеждата финансирането от ЦРУ да продължи, за да цоца парички. Накрая от ЦРУ ще го очистят за да го препишат на Путин... както обикновено.

129

Путин

преди 7 години

За всички е ясно че истинските организатори са поклонници на дявола ,но да не се безпокоят скоро в света ще настъпи хиляда години мир.Когато атомните бомби унищожат Америка ,тогава предстой най-хубавият период за хората след Христа.Аз подготвям 20 години Русия за война и мисля че сега е дошъл момента да унищожим злото и сегашния Световен ред.Руския народ винаги ще го има както китайския народ но някакви Педерунгили да се опитват да налагат на другите как да живеят но това няма да стане.

128

ха-ха-хакер

преди 7 години

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на тайни собственици, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за закупуване на неизвестен брой шарени кецове и шарени ризки. Следователно Медведев е корумпиран!

127

борис

преди 7 години

Най-големия герой на света е кремълското джудже.Комплексаря се е обградил се с десетки хиляди охрана,краде свирепо милиарди и само да се появи някой критик на хоризонта следва или арест или разстрел.Доведе си народа до просешка тояга, напада като най-долен бандит всички околни държави и си въобразява,че е вечен.Какъв ли майдан я чака Русия след него, дано не е пак революция по руски с 15-20 милиона жертви.

126

Анонимен

преди 7 години

То има и импортозамещение....

125

Анонимен

преди 7 години

за пореден път не са подновили закупуването на САЩ облигации(ценни книжа)...Ама те и да искат не могат бе буби, има санкции...

124

Анонимен

преди 7 години

До 9К51 Братле, отива си жужето, тва е положението. *** срина страната си до нивото от деведестте години само защото реши да си играе на император. Тепърва ги чака майдан и разруха, дано се разминат с революция. Народа е гладен, а глада бие по силно от тока. Излязоха ученици и студенти, защото ползват интернети са наясно с положението, останалите руснаци гълтат кремльовската шитня от телевизора. Па ти ми обясни сега за петоколнниците и платените от америка ***.....

123

До 145

преди 7 години

Хубав виц -важното е Ти да не се самозългваш , щото си вече голямо момче. Украйна като не обича Русия ,те вече са задминали Швейцария .)

122

Анонимен

преди 7 години

Ако някои хора обичаха България така както обичат Русия отдавна да сме задминали Швейцария !

121

Пешко

преди 7 години

А С.рос и в Беларус е плъзнал, във Венецуела от 2014-та майданства, въобще егати мастър ъф пъпетса дето е

120

Пешко

преди 7 години

До 9К517000 протестиращи и 1000 арестувани - милицията да няма квота няква да покрива.

119

Даа

преди 7 години

до 139 Ама и ги трескаш едни за кьорфишек -ти преставяш ли си как ще се съберат 200 000 пред паметника на Пушкин ? Човек който не е виждал Москва ,а знае всичко -типично по нашенски .

118

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен139''над 200 000 протестиращи само в Москва.''Ало ,зомбирания ти надмина и украинците.*** ,защо не четеш повечко западна преса ,там също лъжат ,но поне са по нормални хора.Българския рускомразещ е някаква странна категория,нещо средно между зомби и психопат.200 000 -***

117

Анонимен

преди 7 години

Според руските телевизии които между другото изобщо не са отразили протестите са участвали около 2000души от които са арестувани 850 - излиза че половината са арестувани а другите гледали сеир. Истината ! - над 200 000 протестиращи само в Москва.

116

9К51

преди 7 години

Заглавието е меко казано глупаво ... какво предизвикателство, в акцията са участвали 7000 души при население на Москва 14 милиона!? Повечето ученици избягали от час от московските гимназии и "стимулирани" с някоя и друга рубла от "антикорупционера " Навални, съден за корупция /далаверата "Кировлес"/ По скоро дисциплината в московските школа трябва да бъде подобрена и пъпчивите пубери да пишат в час, не да се мотат по улиците!

115

Анонимен

преди 7 години

Ако тия паднат от власт, цената на газта пада ли?А дано.

114

Анонимен

преди 7 години

Добре де, 834 арестувани там, 132 арестувани онам, разговаряли със младата човечка Екатерина на 17 години от Москва, 37 годишния Владимир, и 20 годишния студент Павел Трошин които не искат Путин - много точна информация, много достоверно, много цифри. Но едно нещо не мога да намеря в статията - колко души са участвали в протестите, това защо не го пише?

113

Пешко

преди 7 години

Ей го - един веднага "стигна" до тоя извод

112

Пешко

преди 7 години

За тамошните кутевци пък е съвсем детска игра да "докажат", че всичко е платено от С.рос

111

Оруел

преди 7 години

1000 човека платени от Сорос на площада, Путин го мести в другия