27

истинко

преди 7 години

До ЧаршафБуда!? Бойко Борисов ли? Ами да им го пращаме веднага! Аз ще му платя билета!

26

Таси

преди 7 години

Оле,оле,В Китай нама Хелзински комитет и Америка за Китай.Кой ще ги защитава там?

25

Някой

преди 7 години

Оле мале! Те пък намерили къде да се местят! Да идат в Китай че да видят толерантноста на Китайската Комунистическа Партия. Преди 10- тина години гледах как растреляха на един стадион министъра на промишленоста на Китай заради някакво сухо мляко защото няколко деца бяха се натровили нещо. Точно там и е мястото на ИД! В Китай. После белия дом давидим как ще обяснява на ККП че сред тях имало и умерени. Сигурно само авангардния отряд на армията ще бъде 200 000 или 300 000 китайски войници.

24

някой

преди 7 години

дано не във филипините, че ще ходя в Боракай. След като отида - да правят квото щат ;)

23

Анонимен

преди 7 години

преди 3 часаНай вероятно в Русия.Има да си връщат.Нема как да стане тя Русия за хиляди километри ги унищожи представям си в Русия оле мале хахаха те не могат да се домькнат пьрво това не ти е либерална Европа там играе дьрвото яко ако не слушаш и КГБ си вьрши работата

22

Анонимен

преди 7 години

ще дойдат в европа.Време е за eu джихадът.Сега европа е много слаба всеки може да прави какво си иска.

21

Анонимен

преди 7 години

Ако почетете малко китайска история, и то не много далечна - края на 19, началото на 20 век, ще ви се изяснят доста неща. Има едни народности, не ханци, дето са "редуцирани" наполовина в няколко "прочистващи" кампании. Така че уйгур няма да остане и за етнографския музей, никакви илюзии да нямат.

20

До 20

преди 7 години

Защото още не могат да ни сложат чиповете според мен.

19

Анонимен

преди 7 години

Китайците просто ще ги избият, хора си имат достатъчно, всеки с брада го трепят и готово

18

Лабут

преди 7 години

Ама в Китай няма много либерастки съображения, ще има ракова измитане на брадати , че и измисления им бокк нема му се верва 💀

17

Умислен

преди 7 години

Хммм да не вземат да пламнат нещата в САЩ накрая, под формата на китайски ракети ?

16

Анонимен

преди 7 години

В Китай няма да се прехвърлят,Автономната област на мюселманите е в северозападен Китай точно до полигоните за изпробване на ядрено оръжие, и унищожението на китайската ИД ще може да се реши с по най-бързия начин.

15

Нов

преди 7 години

Най вероятно в Русия.Има да си връщат.

14

Анонимен

преди 7 години

Да не се преместят в Босна, доста шалвари са в редиците на ИД

13

Циник

преди 7 години

Общо в Китай над 30 000 000 се дупят по аллаха....както колегите преди мен са писали - ще ударят голяма греда, ако се пробват да се установят там - ЦК на ККП наистина не си поплюва и няма особени комплекси , да ползва армията.Новоориентиран промишлен Китай - не може да си позволи - да го изнудват шепа камилари...и 15 000 000 в Китай са изчезващо малцинство!

12

Хех

преди 7 години

До АнонименМда, напълно прав сте! Китайците са си прочути с железните си закони и че не се спират пред нищо. Там безнаказаност няма и няма как да има. Относно дали това ще бъде геноцид вече... Е може и така да се нарече, но няма да бъде по- голям геноцид от ударите на така наречената "западна коалиция" която миналата седмица изтрепа 210 цивилни в някаква джамия в Мосул и в 2 квартала пак там. Но нашите "независими" медии за това не говорят / пишат!

11

Анонимен

преди 7 години

Малко смешно ми изглежда 15 млн.уйгури и срещу тях над милиард китайци Хан .Какъв Идил,какъв тероризъм Най много да станем свидетели на най големия геноцид в света ,заради глупавите ислямисти китайската армия ще попилее целия Синцзян уйгурски район за по малко от 24 часа и хич няма да им дреме от Фащ от ЕУ ,от Турция и от който и да е друг.Те китайците ще направят необходимото ,а след това Идил в Китай ще е история

10

bai bonio imanara

преди 7 години

AMI STE OTIDAT TAM KADETO GI PRATAT GOSPODARITE IM EVREISKITE BANKERI NE ZABRAVAITE 4E KOGATO ACAD GI BESE ZAOBGRADIL AMERIKANCITE KAZAXA STOP DAITE IM SEGA BEZOPASEN KORIDOR ZA DA SE IZTEGLAT DA SI TRAGNAT BE UBIICITE EI TAKA .. MRASNI DOLNI GNIDI PALNO E VATRE SAS AMERIKANSKI NAEMNI VOINICI.

9

Mojjee

преди 7 години

Само че Китай не е Сирия....и китайската армия не е армията на Асад....и терора няма да помогне....китайската комунистическа партия не си поплюва....предполагам че в Китай за тероризъм има смъртна присъда чрез разстрел.

8

Бай Хой

преди 7 години

Бесните кучета се избиват