161

Анонимен

преди 7 години

терорист местан опитва да настройва българи срещу мюсюлмани. командва терористи ходжи и имами от главно мюфтийство проповядващи джихадслужи на ердоган на американско и на израелско посолство ползува саудитски петродолари за да ислямизира българия и вкарва тероризъмгерб са предатели арестувате целият дост предайте ги на турция гражданствата им да бъдат отнети без право да стъпват повече в българия не можете да ни спрете никой не може да опази предателите на българия

160

месара

преди 7 години

кой , кой плачка там ,.........аааа, това било местан ! агент павел не признавал вота , агент павел не признавал народното събрание , агент павел .........., какво ме интересува че турчин недоволства от това че не могъл да вкара в парламента турска партия !? да си ходи в турция , там изборите са " демократични " !

159

Кьорсуфра

преди 7 години

Незабавно закриване на ПРОТУРСКАТА партия надигат.,бития и нямат насищане,,

158

ДОСТ

преди 7 години

БРАВО НА ДОСТ.ДЕМОКРАЦИЯТА Е РЕСТАРТИРАНА .НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ...И РУСИЯ ДА ДОЙДЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ВЕЧЕ НА ДОГАН САВА РУСКИ.СВАЛИХМЕ БАЙ ТОШО А ТОЗИ ТАТАР НАПРАВО ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧИМ.ТОЙ СЕ ПОДИГРА С МЕЧТИТЕ НА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ. ....А АБВ НАПРАВО ДА КИ ХОДИ В СИБИР.....

157

Северен вятър

преди 7 години

Отвеян си Местане.Да го ду- -а-ш!

156

Анонимен

преди 7 години

Лютви е прав.Пишман патриотите и цялата медийна и държавна машина работеше за баш Патреота Дуган.Мдаааа....

155

Анонимен

преди 7 години

Най-влиятелната в Турция изселническа организация "Балгьоч" обяви решението си да заведе дело в България и в Европейския съд за правата на човека. Причината е "дискриминационните и антидемократични" условия на изборите

154

упс...

преди 7 години

Местанчо ще яде големи Шамари и от Ердоган - за провала на проекта "Дост" на турските тайни служби, и от Доган - затова, че се опита да го изтика от власта и да наложи пряко турско управление в ДПС!Хич, не му завиждам!!!!!Къде ли ще бяга да се крие този път????-))))))))ПСНикой не обича предателите Местачо, това е най-отвратителната "професия"!

153

Анонимен

преди 7 години

Патриотите преговарят с Доган за правителство.Моля да се вземе под внимание, че "патриоти" в този медицинско-криминален казус е самоназвание.

152

Анонимен

преди 7 години

Ромският вот на парламентарни избори 2017 е разделен почти поравно между ГЕРБ, БСП и ДПС, показват данните от екзитпола на "Алфа рисърч" от изборния ден.Партията на Ахмед Доган събра 25 на сто от вота на ромския етнос.

151

Koko

преди 7 години

Местане, ще си го наместя, марш в Анадола!

150

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да е странно, патрЕотите най-харесват и вилнеят в турските медии на свинята... Там простащината се вихри. А по правните въпроси питайте поне Десислав Чукалов ,когато е трезвен

149

Анонимен

преди 7 години

Я па тоя, според мене тия с автобусите идваха да гласуват за Волен. Ае марш в небитието политическо.

148

сминдух енд чесън

преди 7 години

Харесвам този човек,не знам как но успя да накара цялата платена политическа и патриотарска *** да вие на умряло,готов съм и доносническото му минало да забравя.

147

Анонимен

преди 7 години

Толкова ниско са ми паднали в очите патриотичните партии и лидерите им ,че Местан и Доган ми станаха симпатични.Желая успех на хората завели искове срещу България

146

Анонимен

преди 7 години

Агитацията на чужд език е нарушение на закона и партия ДОСТ си плаща глобите.Блокирането на границата от обединените мафиоти също е нарушение на законо но съдебните искове ще ги покриваме всички а не обединените мафиоти .Редно е В Симеонов да покрие всеки иск от джоба си.

145

Анонимен

преди 7 години

Незабавна забрана на противоконституционните партии, а лицата в тях да нямат право да бъдат в управлението и представителството на партии минимум за срок от 10 години. При употреба на друг език, различен от бълтарския по време на предизборна кампания - веднага заличаване от изборните списъци!

144

един там

преди 7 години

Крайно време е да премахнем двойното гражданство! В прибалтийските републики защо няма двойно гражданство! На тези български трурци, които не искат да се откажат от турското си гражданство, да се предложат два варианта:1. Да напуснат страната!2. Да останат в България като неграждани, със статут, подобен на руснаците в прибалтийските републики! Значи руснаците могат да бъдат неграждани, а турците не могат! Струва ми се , че пак опираме до двойни стандарти!

143

ODESSA

преди 7 години

Ходи се оплаквай във турското посолство амсалак. Там ще те разберат на майчин език. Аут си. На български. Българските турци нямат нищо общо със теб. Машата на ердоган.

142

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля че има купуване на гласове от ДОСТ срещу безплатна екскурзия(+изхранване) до България + други екстри от турската държава, като допълнителен отпуск и уреждане други административни нужди. Сега е момента да се забранят завинаги българските избори в Турция. Варианти няколко. А този бързо да кандидатсва за турско гражданство, че ще му трябва.