13

Анонимен

преди 7 години

При "демокрацията" изборите са като състезание,което се печели от определен от съдиите състезател,знаещ защо трябва да спазва ангажимента да играе по правилата на играта- т.е. човек с компромати !Изненади се получават,когато стане смяна на съдиите по нареждане от "Съдебния съвет" под натиска на същите аргументи- "компромати" срещу "Съдебния съвет". БГ ще има стабилно правителство след изборите във Франция и Германия,но без ББ!Не е добре съюзниците ти да са "дондуркани некадърници и престъпници"!

12

r

преди 7 години

Само интресното е ,че Оланд не подържа своят колега от своята социалистическа партия -Беноа Амон ,а подържа десния Макрон . Това потвърждава още един път моята хипотеза ,че политиците си търсят партия в която могат да влезнат в парламента ,а в по-добрият случай да управляват странта и не зависи от коя партия се изпълняват техните желания .Няма вече леви ,десни ,центристи .... нито пък комунисти .. Франция повечето е лява страна с нейните социални ПРОГРАМИ .

11

Волф Месинг

преди 7 години

При всички случаи Марин льо Пен няма никакъв шанс да спечели на втория тур. Също както на времето баща й.

10

Пешо

преди 7 години

Ако нямат за кой да им пратим нашия Бойко?

9

Тихомир Томов

преди 7 години

Винаги си _ / им / избират евреин за Президент !

8

Гошо

преди 7 години

Ако им се оцелява на франсетата ,ще гласуват за Льо Пен!! Омърсената им кръв и извратената западна психика ,ще ги довършат.Нека направят умният избор и нека белите французи да успеят да си върнат държавата

7

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Ако изберат Льо Пен е кофти за либералната демокрация и социопатите с милиарди!

6

Анонимен

преди 7 години

Хората са ориентирани. Знаят, че подобен на предния не им трябва. Тоива им стига.

5

Анонимен

преди 7 години

ЕС е в политическа криза няма лидери, няма стратегия по която да се върви напред и цели които да се достигнат. Вместо туй се дрънка за Русия и за Крим, защото либерастите превърнаха света в едно извратено място за живеене. Яд ги и че дори кримчаните предпочетоха Путин ще се пръснат от злоба брюкселските хейтъри.

4

Анонимен

преди 7 години

ЯСНО, ПЕЧЕЛИ ДЯСНОТО ЗНАЧИ С ЕВРОПЕЙСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ.

3

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Няма какво да му мислят французойките, да идват тука в България. Ни ислям ще ги сполети, ни нищо... Това е обогатяване на нацията. Ще ги пазим, както прабългарите са пазели славянките, тракийките и ромейките!

2

Анонимен

преди 7 години

Да гласуват за ДПС :)))

1

Анонимен

преди 7 години

И Къци казваше: "Джокер - най-хубавата карта" .....