6

Анонимен

преди 7 години

Много са недействителните!Като извадим от тях половината, остава разликата между ГЕРБ и БСП;)

5

Анонимен

преди 7 години

Ако толкова много хора го харесват Борисов,защо след това се ос.и.ра като министър председател?Не довършва мандата си 2 пъти.Сега ще трети път.Защото изборите са фалшиви и не отразяват мнението на хората.

4

Анонимен

преди 7 години

169000 гласа за БСП, членовете на ГЕРБ в избирателните комисии, са ги направили невалидни - точно както през 2014-та, направиха невалидни 218 хиляди гласа за БСП. За сравнение - на изборите през 2001-ва имаше само 39937 недействителни гласа при 4,6 милиона гласували.

3

169000 са много

преди 7 години

169 хиляди недействителни гласа при 3,5 милиона гласували!!! Много е.На всички предишни избори, с изключение на тези през 2014-та, недействителните гласове бяха около 90 хиляди при над 4,5 милиона гласували. Този начин за фалшифициране на изборите го въведе ГЕРБ през 2014, когато имаше 218125 недействителни гласа. Щом гласуваш не за ГЕРБ, комисията обявява гласа ти за недействителен.

2

Анонимен

преди 7 години

Цик ще ги брои докато не изкара БСП победител ! - поръчка на Кремъл.Гледам обаче че и на Путин яйцето вече му е на д...пето.Май остава само Северна Корея като остров на спасението ама те пък Щатите скоро щели да ги ударят.И сега накъде другари ? - май път за спасение няма.

1

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще се разбере как ГЕРБ отново "спечелиха" изборите. Лошото е, че всички медии им съдействат да указонят фалшификациите.Не може при толкова много близки, познати и хора, с които се срещам никой да не е гласувал за ГЕРБ, а ЦИК да ни вади резултати, че всеки 3-ти бил подкрепил ГЕРБ.Влезте и в сайтовете, не само този да видите реакциите и възмущението на хората от поредната гавра с тях.