13

ШАРАН БГ

преди 7 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЕДИН НАРОД Е СОБСТВЕНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО !! И това важи с пълна сила в тоя век , когато и най-малката държавица носи на врата си , като воденичен камък, собствената си огромна бюрократична машина. Най-странното е, че колкото по-вече се въвежда компютъризацията и всякаква техника " облекчаваща" непосилния труд на чиновническата държавна армия, толкова по-вече последната се разраства ! Вижте статистиката сега и преди 50 или 100 години." Уджас, другарко " - ще рече брат,чеда

12

Анонимен

преди 7 години

Само ако плащаш данъци, имаш пълното право да знаеш къде отиват парите ти. Имаш и правото да изискваш да отиват където смяташ, че е добре за държавата! Другото е зиганска работа!

11

A у нас

преди 7 години

А у нас кога? Никога знам си аз, всичко се прави под тезгяха както винаги и бедния става по беден а държавата нямала пари. Изберете ме за президент ще ви реша проблема за един месец:Първо нарушение 5000лв глоба, второ затвор 1 година и веднага наемам 2000 човека да обикалят и бродят за нарушение. Ако те си затворят очите за тях директно затвор 2 години.Между другото май ще трябва да построим по голям затвор че ще има наплив усещам.

10

узакис

преди 7 години

Това се прави под натиск от кредиторите.За съжеление гърците са като нас,сами не могат да се преборят с балканския си нрав.Самите гърци осъзнават това.Оплакват се,недоволстват,но се заеха да оправят държавата си.

9

Анонимен

преди 7 години

Гърците имат милиарди скътани в Швейцарски банки,а реват ,че са бедни!Еврпеиските бснки затова си искат парите,защото знаят ,каква е истината с уж бедния грък.

8

до7

преди 7 години

В България касови бележки дават ,чак пък да сме настигнали гърците по корипция и кражби не ми се вярва!Това при тях е национален спорт.

7

кас бележки?

преди 7 години

Големите магазини в Гърция, както и у нас, супермаркетите, издават касови бележки, а малките - хич. Малките хотели също минават метър. Ако си събираха данъците, нямаше да имат проблеми. Но същото важи за България и отчасти за Италия.78309

6

Анонимен

преди 7 години

Нищо лошо не виждам, щом плащането на данъци не води до очакваните резултати гърците са в правото си да не си плащат данъците все едно да хвърляш пачки през балкона на ало-измамници гърците са народ а не м.ъ.рша. Какъв феномен се търси тук така е навсякъде по света само в БГ има феномен да се плаща за несвършена услуга измама или нещо подобно.

5

Пенсионер

преди 7 години

Преди 24 години гърците свалиха на избори правителството на Мицотакис именно защото се опитваше да ги накара да си плащат данъците и таксите. Сега им остава да се сърдят на себе си за подкрепата на управление на социалистите, които не направиха нищо за стабилизиране на финансовата система на Гърция. Без спазване на законите и плащане на данъците и таксите всяка държава е обречена.

4

Анонимен

преди 7 години

от грък и евреин да вземеш пари ... нема как да стане сигура / от време оно не отсега алабала бележки мележки / :)))

3

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости, гърците са по-зле и от нашите политици и като закрият магазините камъни ли ще ядат. Трябва да се дават поощрения за издаване на касови бележки не става със заплахи защо 1 % от ДДС да не се връща при търговеца или купувача да речем. Но на някои толкова им е акъла освен заплахи други не могат да измислят, а кой е длъжен да отваря магазини че и да им продава и стока и да си плаща за да им слугува. Нека тряснат врати магазините за 1 седмица и правителството пада.

2

Good Save the Queen

преди 7 години

Ако никой не плаща данъци и такси няма да има държава

1

Драхмакис

преди 7 години

Върнакис евракис ?!Скатакис !