23

Анонимен

преди 7 години

Коментара ми е за хотилиерчетата тука които обясняват за бабите в Гърция. Нека сръвним базата в България и в Гърция. За 30 лв на вечер в Синеморец спиш в доста алтернативно хотелче в което леглото е на пода естествено чаршафите не се сменят целия престой. и сте 3ма в една стая и силно казано баня. За 40 лв на вечер в Гърция спиш във вила с две стаи по двама в стая всеки ден ти чистят и сменят чаршафите. За храната да говорим ли? Защото ако не си се натровил с храна все едно не си бил на море вБГ

22

Попа

преди 7 години

И без такива подробни статии за цените на почивките у нас, ясно че че цялата столица и половин западна България ще задръстим пътя към Гърция покрай Гергьовден. Като е по-хубаво и по-добре, никой няма да иде на кофти място.

21

Анонимен

преди 7 години

в гърция аз лично ходя на къмпинг, доста на юг от атина и миналата година в края на септември, докато у нас беше 7 градуса, там беше 36 градуса; изпукахме от жега. из целия пелопонес освен двама индианци от северозапада, не срещнах 'нашенци'. цените са 2 пъти повече от нашите, т.е. същите, но в евро. всичко е въпрос на свободно време, бюджет и предпочитания. най-евтино е в кварталния басейн или на селска баня:)

20

Анонимен

преди 7 години

през май в северна гърция е 19 градуса водата в началото на месеца, на юг в пелопонес е 21-23. на северното черноморие започва да минава 12 градуса, края на месеца може да стигне 15-16 в добри години. румънците съм ги виждал в тяхното вама веке на първи май, когато е сигурно 12 градуса да се напиват и да влизат в морето, а руснаците например след 10 водки си влизат и през януари.

19

Анонимен

преди 7 години

достатъчно е да видите температурите на морската вода в гърция и българия, и ще разберете къде ви се ходи. обикновено през април и май разликата е 12-13 градуса.

18

Иван

преди 7 години

До сега свестен Георги не съм намерил :) Но търсенето продължава.

17

Анонимен

преди 7 години

През май месец в Гърция става ли за море или е студено?

16

Анонимен

преди 7 години

В Гърция със сигурност не е по-евтино, но като теглиш чертата, излиза много по-добре.Да, в БГ е по-евтино, но водата е ужас, плажовете са човек връз човек, обслужването е трагедия...Аз с България отдавна приключих като морска дестинация.На планина - може.

15

Анонимен

преди 7 години

На Неа Парамос има къмпинг до плажа и всички коли са я от Стара Загора, я от Пловдив .Самия къмпинг е един мизерен -каравана и отпред масичка и си носят каси с бира от бг .Като ги видях щях да падна , ние ходихме към плажа . Има много свестни квартири за 35 евро на вечер която включва спална със кухня , тераса климатик . Ох, приходи ми се !

14

Анонимен

преди 7 години

На Гергьовден сме на Охрид , а в края на май вече сме на егейско море . Тогава съвсем спокойно морето става за къпане и е много приятно . Август не можеш да стъпиш на пясъка към 12 часа, толкова е горещ и парещ . На нашето море не ми се ходи , заради застрояването от огромни хотели един до друг -действат ми задушаващо този мутробарок

13

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да не се харесва черноморието. Там където е качествено не е по джоба на Бай ***. Той иска супер лукс и за без пари. На чукарите в Гърция дето не работи 1 магазин не мисля да ходя. По добре на виличка в някое слеце с компанията или еко селище.

12

Ех Тасос

преди 7 години

Българина като отиде на почивка и харчи 3 пъти повече от немеца или англичанина. Само руснаците харчат повече от нас. Немците само в хотела ядът и нищо не си купуват. Гърците като ни видят и супер много се радват. Казват ми ,че румънците и българите сме супер клиенти.....които вече МРАЗЯТ бг черноморието.

11

до 12

преди 7 години

На Лефкада спиш в вила с басейн за 40 лв. края на май и то с още 10 души. Нали? Иначе ги разправяй на бабите от село тея приказки. На Тасос само ферибота е 50 лева....цяла Гърция съм я обиколил, страхотна природа но НЕ е по-евтино.

10

Анонимен

преди 7 години

До До 4Ти нормален ли си. Аз в лефкада спя за 40лв на вечер във вила със басейн. Нащо черноморие за 40 лв чаршафите една седмица няма да ми ги сменят. Аре бегай от тука с тва черноморие

9

Анонимен

преди 7 години

По българското черноморие ходят главно най-бедните туристи на Западна Европа, търсещи евтино пиенье и женички, така че повярвалите си хотелиерчета в коментарите да не се взимат толкова насериозно.

8

до 1 и 2

преди 7 години

Има има!

7

Анонимен

преди 7 години

В Гърция не е зле, но хотелите им са далеч от звездите, които предлагат. Храната е хубава, но мисля, че в БГ има доста хубави места и хотели, които могат да бъдат посетени. Разбира се за хубавите места и тук и в чужбина са нужни пари, евтините оферти са си евтини оферти!

6

Димитракис

преди 7 години

Идвайте при нас, Вулгаракис....Димитракис има евракис да вращакис на германакис!

5

Анонимен

преди 7 години

Гърция е правилният избор, няма да се трова по кефявото ни море с отровни води, гадна храна със съмнителен произход, с долнопробно обслужване от пандизчии, момичета с нетежко поведение и крадци.

4

Анонимен

преди 7 години

И да имах въобще желание да отида на море, нямаше да е на гръцкото. Гърците доказано не ни уважават като народ. 60 лв. е твърде евтино извинение от тяхна страна. Колкото до бг морето, крайно време е да го постегнат откъм качество, чистота и ред и когато това се случи - тогава. За цените всеки може да си направи сметка.