23

Андрешко.

преди 7 години

Не се притеснявайте за мамата на нацията. Нея пак ще я вкарат в НС,чрез Масковский,а после и на председателя на НС ще измислят друга работа и тя отново ще е председател,те са избрани пожизнено от овчия народ,дали заради дребна държавна службица или с платени гласове.

22

Андрешко

преди 7 години

Никоя партия няма право да натиска кандидат депутат да се отказва в полза на друг,защото не е законно хората да са те избрали и някой партиен лидер да не зачете вота на избирателите. Така ли ще подменят партиите кандидат депутатите и при мажоритарното гласуване?

21

ognyanz

преди 7 години

Цецка остава на почетна длъжност - "майка на нацията".

20

Анонимен

преди 7 години

Притесних се много! Как ще живе Цуцка без охраната и Мерцедесите, без безплатните обяди и вечери, без да я правят на важна? Кой ще плаща на синчето в Америка, като няма да има висока заплата? Дайте да организираме една мисия да и събираме парички, да не ходи клета и бедна. Не може Майката на нацията да я няма в новото НС, не може! Как няма да и чуваме гъгнивият глас, как внася ред и дисциплина но само на другите партии за които е мащеха? Жал ми е за нея но не е ли по-добре плете терлички?

19

ПЛЕВНАЛИЯ

преди 7 години

ТОЗИ СИМПАТИЧЕН И ПРИНЦИПЕН КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ЗАЩО НЕ КАЖЕ КАК СТАНА ДЕПУТАТ В ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ НЕ СЕ ЛИ ОТКАЗАХА В НЕГОВА ПОЛЗА НО НА ТЕЗИ ПАМЕТТА Е МНОГО КЬСА - АЙ СЕКТИР ОТ ИГРАЧИ !!!

18

Демократ

преди 7 години

Вижте секциите, резултатите и преференциите в Буковлък и ще се уверите колко в това ромско село обичат Николов и Тачев!!!

17

сминдух енд чесън

преди 7 години

Демокрацията иска умни и талантливи хора на власт,затова у нас не се случва.

16

Българка

преди 7 години

А де е бат Сали - как тъй без него

15

Idealist

преди 7 години

Ще печелят, но няма да участват в делата на фамилията. Кръстника

14

Хе-хе!

преди 7 години

Не се безпокойте "другари"!Мама ще е вътре в Негодното събрание, щото Московски за пореден път трябва да стане министър и тя ще се върне...Какво мислите, че се е променили!?Както казваше Джон Ленън: "Ние сме същите копилета и същите копилета са на власт!"Изводите ви ги оставям на вас...

13

ами

преди 7 години

Местан няма да е в парламента,Мамата и тя......чудесна новина!

12

Хм

преди 7 години

На някой ще му липсва ли Цецка?Сигурно колкото и Фидоска.....Иначе Боко докопа ли пак властта(с една или две патерици) ще я нагласи на топло местенце.Може,но да е далеч от очите ни!Като Плевналиев,да кажем,нека си цоцат,но да не досаждат.Всъщност госпожата не я искаха в родното село,камо ли другаде....

11

Анонимен

преди 7 години

"Преференциалното" гласуване е увод към "мажоритарното". Лесно се досещаме, че може да се организира кампания за определен индивид, а името на дадена партия да се използва само за "горна дреха", ако е необходимо, за "тежест". По-скоро съм против напълно мажоритарния вот. Срещу корупцията трябват други средства!

10

Скитник

преди 7 години

Изобщо няма да заплача, че майката на нацията и ГЕРБ не си си направили добре аритметиката и има риск тя да излезе от парламента, но ако трябва да си кажа мнението за този индивид, олицетворение на успелите в "прехода" ***, целия пост ще ми е само в звездички. А Цецка ще я приберат в Парламента. Московски като стане министър, тя ще цъфне на неговото място. Чудно ми е как ще направят после другата врътка, ако искат пак тя да е Председател на НС. Ще изберат някой и ще го оттеглят после?

9

червен гербераст

преди 7 години

Баси лакомите ***,баси чудото!!!

8

дарак

преди 7 години

Кондьо депутат ли е станал ?

7

zeus

преди 7 години

До Анонимен 8За престъпници изобщо не възниква въпрос дали са били ;)

6

Анонимен

преди 7 години

До zeusА престъпници?

5

зяпнал

преди 7 години

Малииии, осиротяхме! За къде без мамата на нацията.

4

zeus

преди 7 години

Цитирам "Ние с г-н Борисов сме били всичко, което могат да бъдат едни мъже в живота.."След такова изказване да се смея ли, да плача ли?