42

alecsander

преди 7 години

Депресията е една от фазите на хронично протичащо психично заболяване. Другата фаза е с възбудно-манийна симптоматика. Двете фази се редуват без връзка с битови, климатични и пр. фактори. Депресията е проява на инфекциозно заболяване на главния мозък и може да се излекува напълно и без следващи рецидиви. Прилагат се специфични антибиотици. Това е известно от около 30 години на много наши психиатри и невролози, но не с предприемат мерки, тъй като теорията на заболяването е твърде сложна за медици, а при излекуване на болните те рискуват в рамките на 10-ина години да останат без пациенти и финан

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Простакът няма идея какво точно е психично заболяване и в повечето случаи той самия е потърпевщ! Правилната диагноза е 'Луди Водят Слепи и обратното'! Дилюзията в която живеят повечето хора така ги клати че и с 50 ECT-та (Електро-Шокова-Терапия) не биха могли да се рестартират и отпушат! Но в крайна сметка всеки може да потърси помощ ако успее да проумее което според мен на този етап е немислимо! А пък да не говорим за врачките и гледачките! Ако имате достъп до ДСМ-5 прочетете!!

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Имаше само на думи! Организацията беше много слаба, необразованите кадри с яташките връзки бяха навсякъде както и завършилите по облагодетелстване "психиатри" въз основа активни борци против фашизма и капитализма. Болниците бяха нехигиенични и просто забравени от Бога заради номенклатурното табу срещу хора с психични разтройства. Имаше и много набедени по партийна линия тип "неудобни" и ги засипваха с електро-шокова терапия за да забравят всичко негативно за тогавашната власт!!!

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Жовотът не е само букет рози! Бъди готов иначе шока е ужасен!

38

Анонимен

преди 7 години

До Гробаря с надеждата 41Ами ако си ти, твоето семейство или деца! В този живот все още не са открили ваксинация срещу психичните заболявания! Няма застраховани и осигурени! Внимавай какво пожелаваш - каквото повикало такова се обадило!!!

37

Гробаря с надеждата

преди 7 години

Има яко психари по улиците искат да се търкат или да се блъскат в теб докато вървиш.Тва са психично неустойчиви хора които би трябвало да са в лудницата на сериозни транквиланти нон стоп или най-добре да им се прави лоботомия.По принцип като има слънчеви изригвания и тия почват да трещят яката.Хубавото е и че успяват и да се убиват самички чат-пат или да се самоубиват заедно със семействата си,така че има надежда в един момент да почнат да намаляват като си изпозастрелят или заколят децата.

36

Анонимен

преди 7 години

Тая новина ме депресиря яко... cut cut cut

35

Анонимен

преди 7 години

"Литекс Моторс" пред несъстоятелност "Единственият производител на автомобили в България подаде документи за фалит"При Тиквоний всичко фалира.......само комисионките от обществени поръчки си вървят СТАБИЛНО към сметката на Асфалт-паша.

34

Анонимен

преди 7 години

Тоя 1 милион са гласоподавателите на БСП. Добре че загубиха изборите щото депресията щеше да обхване 7 милиона българи.

33

Анонимен

преди 7 години

PREDI 1989 NIAMA6E DEPRESIRANI, ZA BOLNITE SE GRIJEHA-IMA6E DOMOVE ZA PSIHI4NO BOLNI II ZAVISIMI , IMA6E LEKARI, IMAHME STRUKTURA NA ZDRAVEOPAZVANETO. SEGA NIAMAME NI6TO- AMA TAKA NI SE PADA-SAMI SE ZATRIVAME BAVNO ,AMA SIGURNO.....

32

Анонимен

преди 7 години

А после се чудим кой гласува за Тиквата и от къде се взеха тези 1 милион луди които го избират.Ами ето ОТ КЪДЕ......

31

Анонимен

преди 7 години

Не само че нямя адекватна диагностика, но няма и адекватно лечение! Карат само с хапчета... а с тези, които са наистина тежки случаи никой не иска да се занимава и никой не е отговорен. Няма такава държава! Всички луди са на улицата, част са клошари, част търсят кионфликти за да си изкарат агресията... тежко на тези, в чиито семейства има психично болни, които или не се лекуват, или даже не са диагностицирани. Иначе е вярно, че живота в БГ е ужас и безумие. другите нации са по-спокойни.

30

Сандокан

преди 7 години

Тавариш Куха Фуражка в Президентството е с най-голяма депресия от всички. От тази неделя. Дори се притеснявам жив ли е, защото не съм му чувал балалайката оттогава.

29

Анонимен

преди 7 години

До д-р Джи Пич 29Точно обратното! Там където има мисловен запек еволюцията бяга през-глава и съответно депресията няма към коя мисловна дейност да се захване тъй като тя липсва!:))))))))))

28

Анонимен

преди 7 години

Всъщност *** са едни и същи винаги-богаташите, за които всъщност ние работим и влачиме талигата, а те стават все по-свръх богати на нас ни подхвърлят шепа хартийки без стойност, в бг не се покрива и храната дори, но и в световен мащаб хората не получават нищо на фона на толкова богаташи,милиарди работят за тях. То всъщност феодалния строй е бил по-справедлив

27

:)))))))))))))

преди 7 години

SLED TEZI IZBORI NE 1 MILION, 5 MILIONA 6TE BADETE DEPRESIRANITE - IMAITE MALKO TARPENIE.

26

избори

преди 7 години

Разбрах вече кой гласува за Борисов.1 милион депресирани, които чакат Борисов да ги оправи.

25

Анонимен

преди 7 години

Ми що? Нали сега сме демокрация имаме свобода? Нали сме членове на ЕС и НАТО, имаме сигурност, защо депресирани?

24

Анонимен

преди 7 години

ХААРП е виновен

23

Анонимен

преди 7 години

всичко е благодарение на все по- голямото натоварване на работа и липсата на адекватна почивка.все по-малко работещи трябва да хрантутят все повече ***