259

Анонимен

преди 7 години

Слави прави филми. Слави прави филмови сериали.Сключи договор с Нова и БТВ.Приеми уволнението като предимство и възможност.Започни със сценарий за фокументален филм за БГ телевизиите и хората, стоящи зад "далаверата с турски филми". Прави политически филми. Пари имаш, служители същи. Какво искаш? Стига недоволства!

258

Анонимен

преди 7 години

Toja skavi parvi priatel na bb po 70000 na den vsima prostaschkoto mu predavane banalno

257

Недоволен

преди 7 години

Кокошка при хамбаря ... ко ко ко

256

Анонимен

преди 7 години

До Сечкозащото сега директор е стриктният Флориан с интересната биография за любителите на конспирации, нали всички искаха борба с корупцията и управление по румънски

255

Анонимен

преди 7 години

Къде бе снощи актиорската вечер ми е чудно снощи бе иво сиромахов забавляваше ни със тончо токмачиев и баи иван явно на единия не му е понесло а то да те подиграват е гадно подобен род персони има и при мен и са се усетили ония и са му дръпнали кранчето е по тоя повод на такива де подиграват да са живи и здрави явно се пак се гледа ко не от едни то от други

254

Ангел

преди 7 години

Ето че проскубаната медия БТВ обслужва властта.Не желае референдума на Слави да стане реалност.Лично аз не гледам БТВ ,тоест не гледам и Шоуто на Слави.От много години .За мен БТВ са Турска телевизия и съм рейтинга им залязва!

253

Анонимен

преди 7 години

Най-после вулгарното шоу ще остави на мира хората. Слави е първият чалгар в България, произведе първият чалга албум "Ръгай чушки в боба", много преди другите чалгари.

252

Фен на Селтик

преди 7 години

До УчителкаМного е смешно, когато двама селяци се обиждат взаимно на "селянин"

251

Анонимен

преди 7 години

Браво на bTV. Вместо Шоуто на Слави да пуснат още един турски сериал. Впрочем аз спирам да ги гледам. А ВИЕ?-------------------------------Ама сериозно ли виждате разлика между Шоуто на Слави и турски сериал?!! Те имат една аудитория, я поразсъждавай малко! А що се отнася до Бтв, не я гледам от година и половина ИМЕННО заради това, че държи на екран този отвратителен селски комплексар с грандоманско самочувствие. Никой не му гледа шоуто и той отчаяно се стреми към внимание, затова подхвана политиката

250

Кукла

преди 7 години

До Деян - сериозно ли, бе "УМНИК"?!

249

Анонимен

преди 7 години

Бтв телевизията на кръглия зеленчук от Банкя

248

Анонимен

преди 7 години

Агент Буда в действие

247

Сечко

преди 7 години

Това предаване е донесло стотици милиони на БТВ. Защо по-дяволите СЕГА го спряха. Помня, макар да бях малък, как в момента, в който ГЕРБ спечели изборите, имаше едно много тъжно и мрачно предаване, в което сценаристи и водещ дискутираха, колко лошо е това. Защо никой не спря онова предаване ? Или предходните, в които, аз лично си мисля, че се агитираше за ГЕРБ ? Ако предаването е било обидно, тогава разбирам. Но дори аз, който не съм фен на шоуто и водещия му, наричам това пълна лайнарщина.

246

Анонимен

преди 7 години

ей така както много лаета ако излезе пред парламента знаете ли какво ще стане - ще разберете

245

Анонимен

преди 7 години

Такааа предаването се казва "Шоуто на Слави", а не "Неполитическото шоу на Слави". От самото начало, дори когато беше в Ку-ку - Слави и колегите му се захващаха с политическата класа и така във всяко негово предаване независимо дали се казва Хъшове или нещо друго. Вярно е, че през последните години от осмиване премина към политически нападки, но в крайна сметка предаването е негово и той преценява какво да представя на публиката, ако не ви харесва не го гледате !

244

Деян

преди 7 години

До КирилИма една приказка: "Никога не се радвай на нов шеф и на малко прасенце! Не се знае каква *** ще излезе". Аз гласувах ЗА референдума, но се замислих след това с какъв топъл тон си говориха Слави и Мая Манолова и колко скоропостижно Омбудманът на България внесе закон за мажоритарен вот. Теб не те ли притеснява това? две седмици след изборите сме готови с предложение?! Я?! Мажоритарният вот може да е още по-страшен, ако е необмислен. Тогава партиите ще се скрият зад "маши"

243

Анонимен

преди 7 години

Аз съм от Плевен ,но дългият кратун много взе да си позволява ,добре че са му сценаристите иначе той не е особено умен.Селски тарикат преди години се слагаше на Бойко,после почна да го плюе защото ги отряза ,преди 3 месеца само ГЕРБ искаха да приемат референдума ,а плешивеца мълчи като *** ( ах колко е долен )!

242

ами правилно

преди 7 години

Правилно го резнаха. Слави си прави политически проект с безплатно медийно време. А той се е насочил към политиката да спасява неизбежния фалит на няколко чалга-"бизнесмени", които не успяха да вкарат свои хора в неделя

241

Анонимен

преди 7 години

Покрай Ердоган и Путин, наш Бойко започна лека по лека да налага диктатура. Явно не сме узрели за демокрацията след 30 години.

240

Анонимен

преди 7 години

Уж шоуто го превърнаха в политическа трибуна. Като ще прави политика да си направи телевизия като Болен.