18

К.М.Т.

преди 7 години

До АнонименТова е така, защото Ес е нехристиянска организация. Църквата категорично отхвърля идеята, че членството на България с тия *** е "благотворно". Ако беше така хората щяха да си стоят тука и да обичат България, да се гордеят с нея, а не да ходят да слугуват на Запада и да им се кланят на "ценностите". Но не можем да виним само ЕС. Корумпираните ни медии също много допринасят за това младото поколение да се американизира.

17

Таси

преди 7 години

26 000 има готови за разселване,ама няма държави готови за приемане.То още 30 000 000 има готови да дойдат в Европа,да ги вземем и тях.

16

хм......

преди 7 години

Ние не можем , а и не искаме , да приемаме още бежанци несамо заради хаоса , който се създава , но и по финансови причини. Всички ще сме ощетени - сигурността ни ще е още по - несигурна , джоба ни още по - изтънен. Запазването на расови , религиозни и битови особености ще е под въпрос. Както Австрия , Унгария и Полша могат без квотен индивид , така и ние можем.Нужно е да се ръководим от желанието на народа.

15

Анонимен

преди 7 години

Австрия,Унгария и Полша не са приели нито един квотен бежанец просто защото няма бежанци.Тези които нашестват не са никви бежанци а най обикновени емигранти и то незаконни!

14

Анонимен

преди 7 години

Членството ни в ЕС даде възможност на много наши политици да станат еврокомисари,други да отидат в Брюксел като консултанти и да лапат от общата баница.Възможности има както за ИТ специалисти,обикновени бачкатори,така и за преджобващи богати европейци ромки. Правителството на ГЕРБ открадна милиони от европарите,но и някой наши фирми се облажиха.Обаче 2020парите спират.ЕС се напълни с чернокожи и психясали ислямисти.Така че в бъдеще ЕС няма да е добро място за живеене.

13

Stonewall Jackson

преди 7 години

Мисля си като подслушваха спряха ли атентата на кулите близнаци ? Търсят си оправдание да отнемат свободата на хората но не в тяхна полза а в полза на кого ?

12

Анонимен

преди 7 години

Тези които са гласували за Борисовса гласували и за ислямизация чреззаселване на "мигранти".

11

Анонимен

преди 7 години

Кой вдигна гълъбите в Сирия и на май-на-та си?!-Лакомите консуматорски западни общества.Така, че таргетър е точен.Не виждам нито една причина защо западняците да не си понесат последствията от лакомията.На всяко действие има равно по сила и обратно по знак протоводействие-физичен закон.Маркс го е извел в икономически параметри.Жалко е, че ни е трудно, а сега като вдигнат двойно всички цени за да въведат еврото, ще стане страшно.Плъховете от евроадминистрацията ще ни довършат.

10

Анонимен

преди 7 години

Искат да подслушват телефоните, за да си намират по лесно гей партньори.

9

Анонимен

преди 7 години

Ислямът е античовешка, антидемократична идеология и трябва да бъде забранен в Европа, както е забранен нацизмът.

8

Гост

преди 7 години

Престанете да наричате всички имигранти "бежанци". Огромната част са "икономичски мигранти". Пазете народа си и границите, както Австралия!

7

Анонимен

преди 7 години

'Ба си падението на човешкия дух!То немците кога са имали духовност?!Бюргери скапани, тези трябва да ги забранят като нация!То и франсетата кога са имали интелект?!

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва бързо да излезем от гей съюза че ще ни напълнят с цветнокожи от кол и въже...

5

Анонимен

преди 7 години

Турската МИТ им дава инфо за оня терорист който прегази пешеходци а те се правят на луди. После били "шокирани" нямало да "се плашат от тероризма" и т.нт. Накрая ще подслушват телефони демократите. Телеграм не им сътрудничел. Телеграм е руски. Всички останали "сътрудничат" (подслушват).

4

Анонимен

преди 7 години

Човек да се чуди за какво измряха толкова много хора във ВСВ, след като сега живеем в третия райх. Тъпо и тъжно. А най-*** е, че хората се връзват - те не могат да хванат терорист, който вече им е в списъка на радикалите и е наблюдаван от полицията (справка Франция), но просто не могат да се спрат да не подкрепят колегите в САЩ в опита им да следят всичко и всички, бързо и евтино. Интересно ми е, обаче, дали тогава държавните глави ще имат право да ползват криптиране, или те да свалят ***.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако Европейският съюз стартира съществуването си с приповдигната емоция и духовно съпреживяване, днес същият заприлича окончателно на...ферма.

2

Анонимен

преди 7 години

Егати нещастниците. забележете, искат да подслушват разговорите през интернет като борба с тероризма но продължават да приемат терористи на своя територия.

1

luckyman

преди 7 години

Обамагейт мина Ламанша! Първо беше при назе, у тоалетната на Баце!