78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67Извинявай приятел, но какво означават думите "аудит" и "аудитори"?

77

Анонимен

преди 7 години

Да България, постигна 3% благодарение на гласовете на Зелените.Да не се заблуждаваме.Зелените са всичко друго но не и десни.

76

Анонимен

преди 7 години

един *** по-малко !

75

Анонимен

преди 7 години

Той си изпълни задачата да разедини дясното пространство и сега се прави на много морален! Заслужава направо да бъде линчуван!

74

Циклоп

преди 7 години

Достоен!!

73

след дъжд качулка

преди 7 години

Тоя бай *** много отдавна трябваше да се махне от ръководството, след като очевадно работеше за разединяване на дясното. Сега след добре свършената работа излиза в пенсия . Тази отр_пка хората ще я запомнят само с една *** фраза .

72

Казасов

преди 7 години

Кънев преди изборите призова за оттегляне на лидерите ,но само М Кунева го направи.Той сега,ама геч.Борбата между десните /не само при тях/ е борба между утрешното минало и вчерашното бъдеще.Ха изберете си.

71

Анонимен

преди 7 години

Партията на реститутите какво *** ?

70

Го4о

преди 7 години

Радан *** се закопа сам. Който прекалено много иска нещо - не получава НИЩО!

69

Анонимен

преди 7 години

Ех, Радан ви бил виновен за всичко.Човек извън парламента ви бил виновен, ха.Радане много правилно се държа. На който не му изнася да си ходи при другите десни, десно-центристите, ляво-центристите и т.н. Като не те искат Радане, да си е оправят.

68

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоНе, заблуден си. Кънев никога не е ходил на крака при "Да България", те му се молеха и идваха при него.

67

Анонимен

преди 7 години

До Бравосаха значи каназирева и гергов са партия, не знаех, но ми е толкова противна че само зарди нея не гласувах за НР...много зле от към кадри, навсякъде и за всичко...дайте да заложим всичко на здравето и образованието и каквото сабя покаже...другите ще търпят едни 15-20 години но иначе не се вижда оправия, трябва да се гледа много напред и да се жертват покоелние/две

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена на тебе колко още десетилетия ще са ти нужни, за да осъзнаеш, че Костов не работи за дясното

65

анонимен

преди 7 години

махайте се от полит пространство съсипахте българия излъгахте хората преди27 години нямате ли с какво да се занимавате ами се въртите все около политикатаоколо кокала отвратителни сте

64

Анонимен

преди 7 години

Хубавото поне е че шлаката от малки партийки се почиства. Достовв ,мостове, тостове , нови републики и стари монархии. Измислянето на име за партия стана толкова трудно колкото и измислянето на име за фолк певица.

63

реалист

преди 7 години

Парад на глупостта.

62

Анонимен

преди 7 години

Оядени плъхове работещи в кантори като адвокатчета -това са десните "демократи" ..отврат

61

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 57,напротив - именно Кънев ходи на крака при ДА, България да правят коалиция и те му отказаха. А иначе точно заради принципна позиция пак той оттегли подкрепата си за ГЕРБ предното правителство, но разни Московци и Лукарски го прецакаха

60

Бравос

преди 7 години

Умници, от толкова акъл-дотам стигнахте. В Пловдив се коалирахте с баш човека на Гергов- Дани Каназирева! Вие да не мислите, че хората са прости?! Преди това -прибрахте под крилото си ултра червената национална предателка-Миглена Кунева ! И очаквате някой да ви вярва? Ако това бе плана на Костов- то той тотално успя. Ако пък ли не-вие не ставате за нищо!

59

Анонимен

преди 7 години

Европейските пари ги усвояват разни изпълнители, които са в джоба на Тиквата, що се правите на опарени? Наемат се западни аудитори, доказано в джоба на Западните служби да правят аудит на руски проект у нас. Западняците само да погледнат на криво и Тиквата е в позиция партер вече!