13

До 2

преди 7 години

До АнонименКажи, че не говориш сериозно, моля те! А ако си сериозен-имаш нужда от квалифицирана помощ и то спешна нужда

12

Анонимен

преди 7 години

"Живейте си в столицата на град София"? И от кога градовете си имат столици?

11

Андрешко

преди 7 години

Ало журналистите,говорете за нещата с истинските им имена...Няма. 600 хиляди гласа,а 600 хил.субсидии,тези наши пари незаслужено ще се разпределят между партиите,а ние ще им ръкопляскаме. На следващите избори с тези наши пари ще се опитват да купуват нашите гласове. Да ви е честита мафиотската партия Герб. България си остана мафиотска държава...нищо ново.

10

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ ЩЕ УПРЛАВЛЯВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ" НА ВОЛЕН СИДЕРОВКАКВО УНИЖЕНИЕ!!!

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-Горките атакисти ако не бяха целунали пф отзад нямаше да видяр парламент повече...Бе, не са горките! Фюрерът им напоследък силно се сниши, спря да лае и се приши към ПФ, защото разбра овреме, че през крив макарон парламента не се вижда. Научил е, че колективната отговорност води до пълна безотговорност в групата.

8

Терминал 1 и 2

преди 7 години

Нови 600 000 отенциални емигранти. Ще завършат вота с краката си!

7

Анонимен

преди 7 години

ZA KO BQXA TIA IZBORI TO PAK SYSCHTOTO

6

Анонимен

преди 7 години

До 4 А комунистите от ГЕРБ от какво ще се възползват,не е ли от найвноста на българина.Не е долно и неморално да плюеш по някой,защото е социалист , и да премълчаваш комунистическото си минало.

5

Анонимен

преди 7 години

Всъшност са 2 600 000 гласа.

4

опетков

преди 7 години

До Анонимен БСП ще се възползва винаги от плитката памет и глупостта на българина. Хич не са прости: 70 депутата с огромни заплатки и плюене в парламента.

3

българина

преди 7 години

Ако не са представени герб с 32 кого представят, еничарите явно

2

Анонимен

преди 7 години

Разделяй и владей! Това беше стратегията, на която заложиха червените кремълски слуги и донякъде им се получи! Добре, че бяха ГЕРБ, иначе държавата ни щеше да поеме към курса на разрухата, щяхме да изпаднем в немилост и да изчезнем като държава!Призовавам ГЕРБ да забрани със закон партията-българоубийца БСП!

1

Анонимен

преди 7 години

Горките атакисти ако не бяха целунали пф отзад нямаше да видяр парламент повече, а уж 80% от българите били русофили хаха