247

ЕДИ КОЙ СИ...

преди 7 години

ОВЦЕ СМЕ И ТОВА Е.....НЕ НАРОД А М......КАКТО Е КАЗАЛ ПОЕТА.......ЕМИ.....БЛЪСКАЙТЕ СИ ГЛАВИТЕ.......СЕГА ТИКВАТА ЩЕ НИ НАБУТА В ЕВРОЗОНАТА И ВСИЧКО МИНАВА В ЕВРО......Е ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.....?

246

Анонимен

преди 7 години

Ниска активност , корпоративен и купен тъмен вот, и те така.

245

Анонимен

преди 7 години

Ще го изтърпим още 2-3 г. Той пак ще се откаже. Дадоха му власт да граби още. Пак ще останат доходите малки

244

Гер

преди 7 години

Свикнахме ние Българите да нямаме парички и това е

243

Анонимен

преди 7 години

Е гласувалите за мафиотската фирма герб да ви е честито и да не ревете че сте бедни то е защото сте глупави теглете си каиша и мизерстваите

242

Г-н Симеонов

преди 7 години

не еОНОВА, което казвате:"Толкова сме свикнали с Бойко Борисов, че не можем да си представим политиката без него", поясни социологът.НР искаме ПРОМЯНА към Путин, Промяна към БКП'БСП, водени от Кирчо Добрев, К.Нинова, Йотова, Йончева. Искаме в ЕС, където е мястото ни, без агресиите на горепосочените от столетницата.Това е.Предпочитаме дясното, но като го няма Костов- искаме ГЕРБ, който е за ЕС! Без агресиите на БКП/БСП, които се разиграха.

241

маверик

преди 7 години

Два мандата/непълни/ и пак избрахме режещия лентички.Наистина няма такава ДЪРЖАВА.Ще си носим кръста.

240

бонг

преди 7 години

о, бизнесмени, всеки се натиска на местенцето осигурено от герб, нали сега се виждало кой е кадърен и кой не - защо тогава ги е страх да не ги изритат от администрацията? защо не се втурнат да правят бизнес много кадърните и образованите, ами стоят на една заплатка и послушно се усмихват на камерите?

239

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си е мислел,че България има някакво бъдеще извън Европа - греши,без значение кой ще победи на изборите.Ние нямаме сметка да сме извън ЕС.Хубавото е,че има представители на патриотите в управлението на страната,които ще защитават и българските интереси.

238

Хм...

преди 7 години

В интернет има информация колко струват два пъти предсрочни избори, предизвикани, знаете от кого. Десетки милиони за задоволяването на огромното его на един човек. Хайде сега познайте кой е плащал и продължава да плаща за масрафа. И после "нямало пари". Поне да бяха намалени депутатите наполовина, даже и 120 са много за 6-милионна България. В 17-милионна Холандия си имат сАмо 150 депутати.

237

MAKEDON

преди 7 години

E... nisto novo vo BG...... Zaklucok : Za site mazohisti- Posle izborite spremete si KUFERITE. Prolet e ima rabota vo zemjodelieto i vo Spanija i vo Francija......

236

Митко

преди 7 години

Това с терминалите на летището вече не върви. Всъщност - ако има желаещи да берат магданоз в Испания за 10 евро на ден мога да съдействам:) Там е много хубаво. На брега на морето, с коня в спалнята:) Квартирата е за ваша сметка , но ще сте в Испания:) Никой няма да ви знае и във Файсбука може да качвате яко снимки, как в Испания е супер , а не като в тъпата България:) Успех на всички успяли въпреки или поради ГЕРБ. Това само доказва , че можете! Останалите просто си търсят извинение:)

235

гларус

преди 7 години

избора между десет кофи с *кии да избереш най малко миризливата е тъжната действителност в страната ни.само лапачи,престъпници и лакеи на чужди посолства се мотат из българския парламент.всичко им се пише там горе.

234

Митко

преди 7 години

Ама там пък кофти - искат езици, искат да можеш и най-кофтито искат да се бачка! Брат ми е програмист в чужбина. Взима по 500 евро на ден! Който иска да вярва. Работи по 12 часа на ден при 7 часов работен ден. Без никой да го кара, прави го заради себе си. Така че , ако можете и сте кадърни - няма значение кой управлява и къде живеете! Ако ли не чакаме БСП да ни оправи. ГЕРБ също не са стока - просто аз смятам , че са направили повече за мен от другите. Пък било то и само с една градинка!

233

анонимен

преди 7 години

със когото и да се коалира тиквата,той пак няма да изкара пълен мандат,това на два пъти го доказа.

232

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 257Да-да, пред губеха "заради" Станишев а сега Нинова ви е виновна.И все за Тиквата гласувате.Да не съм ви чул да се оплаквате!!!Ама еб*ът ви......ДРЕМЕ ми!Ама бедни сте.......ДРЕМЕ ми!Ама обират ви........ДРЕМЕ ми!!Ще се научите да живеете с ПОСЛЕДИЦИТЕ на постъпките си!!!!!!!И като ви наричм *** искам да чувам САМО : "-Да, шефе"

231

Анонимен

преди 7 години

Чух че ще снимат нов филм - Бягство от България! Нещо подобно на Бягство от Ню Йорк с Кърт Ръсъл на времето. Дано се предотврати ама като гледам простотията ще прогони всички тотално!

230

Митко

преди 7 години

260 ми аз не смятам за провал най-ниска безработица и най-голям ръст на икономиката за последните 28 години. И да лъжат в цифрите все нещо има вярно. По ми е кофти Корни да ми казва как ще обложи 7хил. с данък 2 пъти по-голям и ще помогне с тия пари на 250 хил. млади семейства. С колко с 2,50 ли ще им помогне?? Аз продължавам да се очудвам не кой за кого и защо гласува! Учудва ме защо все чакате някой да ви оправи, а не се оправите сами??? Като тук ви задушават - границите са отворени!

229

Анонимен

преди 7 години

Българинът е свикнал на ко-зависимост от край време! Ако не се намери някой да го върже и пляска с камшиче няма да е "българин"! А защо , да кажем, швейцарците не страдат от тази необратима ко-зависимост? Някой може ли да ни отговори? :))))))

228

Митко

преди 7 години

Та да продължа:) Няма как да гласувам за някого , който ми казва , че ще ми вдигне данъците?!?!? За да храним още роми?? За съжаление никой не каза това което мен ме вълнува - До кога ромите ще са безнаказани, ще има толкова голяма битова престъпност, ще се плащат инвалидни пенсии за фалшиви ТЕЛК? Не знам точните цифри , но със сигурност не са малки. До кога ще има безнаказаност по пътищата - без книжки, пияни, дрогирани, неспазващи никакви закони баш майстори!