24

Хаха

преди 7 години

Управлението на Герб заби величествен град като старата столица в девета глуха. Същото се отнася и за Добрич- центъра на Златна Добруджа, една от трите области в България с излаз на морето.Нормално Герб си отнасят негативите за малоумното си отношение към тези райони.

23

Циник

преди 7 години

Как не разбрахте - в България партии правят, и печелят избори - хората с много пари! Независимо от цвета! Гергов, Марешки, Нинова, Борисов....кое е "общото" между тях - много пари! Инакомислещи - дрън, дрън!

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Западнали са,защото никой нищо не прави за тези градове!! Една градска градина не прави нищо.Един куп пари се "хръвлиха" за градски парк "Свети Георги" -гр.Добрич и за какво? Могат да ремонтират обувния завод ,който през 80-те години е бил най-големия завод на Балканите и всички добричлии са се гордеели с този факт,но уви!

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтига с тези пенсионери, та те повечето измряха! Има и млади другомислещи хора вече. Та ГЕРБ е бетер БСП-как нито един депутат никога не е имал различно мнение, даже въздаржали се няма, всички гласуват като един! Нима те нямат свое мнение или....довършетеами!

20

Анонимен1

преди 7 години

То си беше ясно,че ГЕРБ ще спечели...Какво толкова им харесва народа не мога да си обясня!?Аз съм от малък град и виждам как запада,как няма работа и как всички "бягат" в чужбина или в някой по-голям град,за да работят и оцеляват.Просто Добруджа запада,за съжаление!!!!!!

19

Ц

преди 7 години

Ами едно голямо БРАВО на Габрово !!!Евала,габровци !!

18

Анонимен

преди 7 години

В Бургас ли няма да печели ГЕРБ?За "ГЕРБ Сити" банкевското селячче си дава и душата.

17

Анонимен

преди 7 години

До 21 При Виденов липсваха по 12-15 кораба с жито от Варна митницата.

16

Анонимен

преди 7 години

То в тия градове никога не е имало гладни , но че пари нямат за развито частно земеделие е друга работа. Пък и кой ще се занимава като може да си крадне от продукцията на есен. Износа е не котролируем , камион 40т. или кораб горе долу, все е тая.Който не вярва да пита ПЛУГЧИЕВА.

15

Анонимен

преди 7 години

Хммм , според тази статия в 23 МИР в София води БСП ?????

14

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ печели у най-големото село , дека са най-върлите селяни.Ората от градовете не ги щат.

13

Анонимен

преди 7 години

От тези градове се изнася всичко на изток. Без да питат собствениците на земята.А ТИЯ СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ СА В ДРУГИ ГРАДОВЕ В ПАНЕЛКИ И С БАСТУНИ. НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ НА ЗАПАД.

12

До 13

преди 7 години

Ами софийски селянино, те са западнали заради вашите лакоми ***.Добруджа гладна няма да остане. Най-плодородната земя е там. Ако може само да се откъсне от некадърното ви управление, ще се развие бързо.

11

Анонимен

преди 7 години

До 1 В Ямбол и ямболско са над 80% пенсионери от армията , както и гр Средец /грудово/ Тези свикнаха от едно време на държавна хранилка и "профисията" им е сега, лева ръка, десен джоб. Както и на децата им.Има и малък %, който със земеделие пълнат семейния бюджет. Без тия , който напуснаха БГ.

10

Цирк

преди 7 години

Търново, Плевен, Добрич- големи градове с потенциал и забравени от държавата. Нормално там Герб отнасят протестния вот.

9

Анонимен

преди 7 години

БСП печели само пенсионерски, западнали градове без бъдеще като Враца, Добрич, Търново и Плевен

8

Анонимен

преди 7 години

Кутевската сбирщина е на колене!

7

Анонимен

преди 7 години

Русофиилистик-путинофиилската пасмина плаче тъжнооо :)

6

Анонимен

преди 7 години

До2 Нищо подобно всеки в тия големи градове има и големи къщи на село. Защото се краде много от имотите на тия в другите градове на ГЕРБ. Арендатора е "велик" в развитието на европеиските програми за частен производител.

5

Панелка

преди 7 години

Тези градове преди бяха на ГЕРБ. Просто им писна на хорицата да чакат на тази партия да им обърне внимание. За 8 години управление на ГЕРБ в тези райони нищо не се е случило, а са още по-западнали.Не че БСП ще им обърне внимание де. Най-добре да се прехвърлят към Румъния. Сто пъти по-добре ще са.