14

КС

преди 7 години

Чекайте бре, още не са касирали тия избори :-D

13

Наблюдател

преди 7 години

Истинате е че статуквото се запазва - мафията /тази и част дето се представя за дясна/ остава на власт, съответно корупцията и краденето също!

12

гост

преди 7 години

Стига с сте писали глупостите на пишман политолози .

11

Анонимен

преди 7 години

стига с тези предсрочни,бе. толкова ли излишни милиони има в БГ ? такъв ни е капацитета,така ще живеем. от чужбина ли да си вкарваме политиците,нали ние ги раждаме.стига вече избори,хайде да поработим .

10

Анонимен

преди 7 години

Няма да го добутат до никъде, ако изобщо направят правителството.

9

Анонимен

преди 7 години

Сега ще се опитад "да разчупят и освежат" Системата, като направят 50% мажоритарни избори, т.е. милиардерите да си има гарантирани "изпълнителни директори" в парламента. И ще се обяснява как българите решили "да избират личности", и прочее бла, бла...А истината е проста и е на подсъзнателно ниво, където е фундамента - българите си искат Социализма! Това е реалността!

8

Анонимен

преди 7 години

Придворния цициолог каза.... сега е ред дас е изкаже психарят Г.Марков, бивш досносник на ДС сега виден депутат от герп

7

Анонимен

преди 7 години

Хаха, имаме новина, все пак от изборите нищо не зависи.Това е като да си болен и да пиеш хапчета, нищо че не помагат, просто така се прави)))Как ще се помени нещо, като на следващите избори НИ СЕ ПРЕДЛОЖАТ, НЕ ЗНАМ ОТ КОГО, ПАК СЪЩИТЕ МУЦУНИ?Ще ни обяснават, че въпросните муцуни са еволюирали за стотина дни ли?DD

6

Хвала ти!

преди 7 години

До 5 Адмирации! Сигурно си единственият нормален в Бг!

5

Анонимен

преди 7 години

Избори 2018 -изберете си оръжие и най-накрая ИЗБЕРЕТЕ мамка му . Стига с тоя разсипия и разруха!

4

Гошо

преди 7 години

Безсмислена тъпанарщина! Не може за 5 години 6 пъти избори.А всеки път едни и същи провалени муцуни.Само Радев беше нещо свежо ,но тука сме парламентарна република ,така че от него нищо не зависи.Стига вече ,грешни милиони трошат за организацията на тия пародии.Масов бойкот на следващите ,ако има такива преди 2020

3

П.Петров

преди 7 години

Борисов ще направи правителство с "патриотите" и Марешки. След това Кремъл ще му подлее вода чрез част от патриотите, които ще се разцепят. БСП ще направи правителство с крехко мнозинство заедно с русофилите от "патриототе". Правителството на БСП ще падне пак с протести, защото няма да спазят нито едно от обещанията си. Всичко това в рамките на две години, максимум.

2

Турчина

преди 7 години

Да бе всяка година избори ще правим! Кога ще се управлява тази държава? Още не е свършило преброяването те са тръгнали да говорят за нови избори

1

Анонимен

преди 7 години

Следващите избори да си ги плаща кандидатите от личните си пари, нема да ни таксувате заради техния егоизъм и жажда за власт.