87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен75 ЦИК я подари !

86

Анонимен

преди 7 години

До ДО АТАКИСТ По скоро ЦИК изиграва отново роля на Разпределител с мъртви души и преливане на гласове от т. н.. Патриотите към *** ГЕрб ,както по-рано преливаше гласове на Атака към други партии угодни на Козяк . + минимум 300 хиляди ромски и хоп -сачмалията от Банкя и котилото Герб .

85

82 !500 лева

преди 7 години

До Анонимен 82 ......1500-2000 лева заплата ,600 лева пенсия ,бронирана Нива ...... държим на това

84

ДО АТАКИСТ

преди 7 години

Волен дори да не си помисля да крепи ГЕРБ,инак това ще му е за последно в парламента.Разочароващият изборен резултат за патриотите е плод най-вече от заиграването им с Борисов.Не е нормално патриотична партия да крепи партия от ЕНП.Това е като да сложиш едно парче торта в паница,пълна с шкембе чорба.

83

Анонимен

преди 7 години

Както се казва,изпражнението си търси нужника.Та така и простия български народ.ГЕРБ на практика нищо не са спечелили.Тези 1 100 000 гласа са им гарантирани от огромния корпоративен и купен вот.И това им е тавана.Всичко друго е плод на овчедушието и апатията на стадото.Ако поне още 10% бяха излезли да гласуват,Бойко щеше да загуби като на президентските избори,когато активността беше 60%.А БСП няма от какво да се срамуват.Само преди половин година те бяха на ръба на изборната бариера.

82

Анонимен

преди 7 години

Българите вчера за пореден път доказаха, че не са народ, а стадо! Честито! Заслужавате си стрижбата и да сте на последно място в Европа!

81

АТАКИСТ

преди 7 години

Опааа ше има 300 лв пенсия и Волен министър или мандата отива при БСП хахахах хХАк да ви е гербери честита победа! :)))))))

80

Анонимен

преди 7 години

Герб е 3 пъти по проруска от БСП! Не гледайте какво се афишира. Та може ли Нинова да бъде срещу САЩ, след като синът и се препитава успешно там. Решетников направо си я нападна и постара да злепостави.Да сте ги чули да кажат нещо лошо за Бойко?

79

Анонимен

преди 7 години

Закрихме едно основно училище в провинцията.

78

Анонимен

преди 7 години

Резултатите са много добри. Нещата са ясни, не може да има задкулисни игри.

77

Колко струват избори

преди 7 години

Едни избори = 40 години х Делегиран Бюджет на едно основно училище (с по две паралелки от 1 до 7 клас)

76

Анонимен

преди 7 години

Възраждане май надхвърля 1 %! Мажоритарният Байрактаров достига към 500 гласа.

75

Да няма изненади

преди 7 години

Автобуси от Турция е по-добре, отколкото гласуване там и после броене в друг район.Така те си отиват в "своите" райони, където и без това се знае кай е победител.Така има по-обективна статистика какво става, да няма изненади.В листите на ДПС и ДОСТ в останалите райони има основно български имена.

74

Анонимен

преди 7 години

За пореден път народът показа един голям среден пръст на бсп

73

Шматко фонХамбургски

преди 7 години

Няма абсолютно никъкво значение дали Бойко Борисов или Корнелия Нинова са първи . Трябва да спрем да гласуваме за компрометирани хора и провалилисе не еднократно партии в управлението на България както и за подкрепялите пагубното им управление . Гласувайте за нови истински лица .

72

АТАКИСТ

преди 7 години

Радвам се че деформаторите не влизат! Кунева О ше даваш по 30 евро за р0мчетата а?!

71

Бай Ганьо и изборите

преди 7 години

В България гласуват ромяните, червените старушки и ония с дивашките имена! Нормалните бягат далеч, без да се обръщат! Та на останалите нормални в БГ, чакайте промяната...

70

Анонимен

преди 7 години

едно стана ясно - колко много простаци и кариерсти има в тази държава. - Номаленв човек за Герб ням да седен да гласува.

69

Анонимен

преди 7 години

градските десни са ***.....подариха на Бойко властта...

68

Стефан

преди 7 години

Човешката съдба в България струва некви' 30 лв или 15 ?... Ет..ти жалката държава!