25

Анонимен

преди 7 години

протести има постоянно в а.мерика по най различни поводи но те се разгонват веднага и не мога да разбера те защо се месят във вътрешната политика на Русия , ако си търсят белята ще я намерят най накрая

24

маиор томчев

преди 7 години

Руския народ си иска парите ама Джуджи,Меди,Романчо и компания отдавна изнесоха всичко към швейцария.Едно време комунистите бяха същите в България,изпращаха хората в лагери,щото били капиталистически агенти,а самите те пиеха западно уиски,ядаха швейцарски бонбони и децата им учеха на запад.Този филм ние сме го гледали.

23

пророка Олег

преди 7 години

от 16 милионна Москва са протестирали 7000 - като на тия данни много не трябва да се верва. САЩ са обезпокоени - ауууууууууи аз съм обезпокоен, че краварите си врът гагата навсякъде

22

Анонимен

преди 7 години

Руснаците скандират"Дима върни парите !".Скандиранията са отправени към Медведев.

21

Анонимен

преди 7 години

Град Фъргюсън, щат Мисури; университета Бъркли; ако се разровиш в гугъла ще отриеш още места където е вкарана Националната гвардия.

20

Жоро

преди 7 години

Колко много сибирска смрад изсипана от устата на Българи . Срам-срам-срам....................

19

Гошо

преди 7 години

Отклонихте темата.Факт е ,че руските олигарси са символ на световната корупция.Милер,Абрамович,Риболовлев,Прохоров ,Мордашов, Алекперов,Усманов и тн. са милиардери благодарения на дивия западен капитализъм ,насилствено внесен в Русия след 1991.А Путин е истински мъж, ярка личност и умел политик.Икономическите показатели на Русия нарастват , военната промишленост се модернизира, руското влияние расте и Русия е максимално самостоятелна и определяща независимо своята политика благодарение на Путин

18

Анонимен

преди 7 години

Значи, ако вкараш националната гвардия в един град да стрелят на месо е демокрация, а че набили няколко помияра е нарушение на правата на човека. Според мен малко са ги били.

17

Анонимен

преди 7 години

До ГошоДив капитализъм в момента има в Русия. В Европа дивия капитализъм умря преди около 50 години. А протестиращите е ясно защо са малко, никой не иска да прекара следващите 5-6 години в Сибир. Не знам какво имаш пред вид като казваш че защитава руските интереси, но интересите на руския народ със сигурност не са защитени.Факт е че Русия е най голямата по територия държава с най много природни ресурси и въпреки това е в каменната ера и хората живеят зле.Всичко друго са глупости и прах в очите

16

Го4о

преди 7 години

Путин е пътник вече.

15

Го4о

преди 7 години

*** е пътник.....

14

Гошо

преди 7 години

Тук не говорим за корупция.Говорим за това ,че в геополитически и икономически план за руският народ Путин е най- добрият политик от разпадането на СССР.Единствено той може и отстоява руските интереси безкомпромисно.Той е най- успелият политик на 21 век.А дали е корумпиран ,мишка като теб няма право да коментира.Гледай дивия капитализъм докъде докара света и не се прави на капацитет .Това са варианта на "умните и красивите" ,платени шушумиги ,*** ,а и са много малко на брой.

13

Анонимен

преди 7 години

Абе друго си е да млатят протестиращите пред Белия дом. Това е най-висша форма на демокрация

12

До 16

преди 7 години

Не нападай Гошо и не си навирай поста така агресивно!Истината е,че никога руснаците не са живяли толкова добре,колкото при Путин.Мисленето ти е ограничено с вродена злонамереност и пълна духовна нищета.

11

ГАДОРЯН

преди 7 години

А вие що биете ***?

10

до Гошо

преди 7 години

Гошо, айде ако обичаш не бъди прoстичъk. Корупцията в Русия е със страшни размери и този протест е абсолютно справедлив. Това че Путин провежда добра външна политика не значи, че всичко при неговото управление е цветущо. Нищо не направи за смазването на корупцията, краденето, олигархията (то той самият е олицетворение на тези неща). Нищо не направи за подобряването на живота на обикновения руснак, който си е все така зле. Просто Путин трябва да си иде, за да вземе нещо да се подобри там.

9

Владо

преди 7 години

Време е да се прекрати практиката на внос нс демокраия по света

8

Гошо

преди 7 години

Жалки опити за съдаване на конфликт .Руският народ на 99% е единен по отношение на управлението.Какво са някакви си 7 хиляди ,платени *** на фона на 12 милионна Москва.А деградиралите кравари да си затварят устата и да си гледат лесбийско- феминиските протести както и негърските такива.

7

пешо

преди 7 години

*** тук, *** там... Някой ден родните ви майки ще арестуват, задето са надигнали глас, и вие ще седите и ще обяснявате, как всичко е наред, на други места е по-зле. И ще си получавате копейките. Русия и турция са в един гьол - диктаторски - и потъват с еднаква скорост.

6

Анонимен

преди 7 години

На OccupyWallstreet колко мирни протестиращи арестуваха? Да припомним - поне 8000.Хората бяха насядали по тревните площи, не пречеха никому. Но, полицаите ги пръскаха с люти спрейове. "Грейт фъкинг демо̀краси."