5

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the best"Събуждам се тази сутрин и що да видя ! България процъфтяла , направо по-бляскава и от Лас Вегас ! 3000 лева минимална заплата , 2000 - пенсия. Щастливи хора по улиците , усмихнати и ведри."Ей то в България станало също като при вас в Просия.

4

От Благоев до Курнел

преди 7 години

В исторически план, най-големите злини за България са докарани от проруските партии. БСП не прави изключение, напротив - активът на БРСДП/БКП/БСП е водещ в съсипването ни - взривена църква, саботажи, политически убийства, грабежи, тормоз, национализация, колективизация, няколко държани фалита, превръщяне на държавата в- затвор, окрадени банки, дива приватизация... И вчера тридесетина процента гласуваха за тях!

3

RUSSIA the best

преди 7 години

Събуждам се тази сутрин и що да видя ! България процъфтяла , направо по-бляскава и от Лас Вегас ! 3000 лева минимална заплата , 2000 - пенсия. Щастливи хора по улиците , усмихнати и ведри.

2

д

преди 7 години

Шамар за глупендера Волен Сидеров и Каракачанов .

1

Анонимен

преди 7 години

Съвсем нормално е в една суверенна държава проруските партии да търпят поражение след поражение. Не е нормално да прославяш, да се подчиняваш и да слугуваш на една пропаднала държава като Русия и да печелиш избори на базата на русофилство. Това е възможно само с големи парични преводи от Москва към предателски партии и политици. Както всички виждат обаче преводите от Москва намалят с всеки изминал месец с тенденция съвсем да пресъхнат, което ще е и смъртта на българското русофилство.