18

Анонимен

преди 7 години

Сега е важно да има стабилно правителство за да се направи съдебна реформа, а не безвремие на служебен кабинет.

17

Анонимен до 18

преди 7 години

А ГЕРБ къде ги забрави бе най големите мафиотски партии първи и втори.

16

йо

преди 7 години

Сталин - "Не е важно кой как гласува, а е важно кой брои."

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17"Реалността е важна , а не зомбираните ви мисли."И каква е реалността? Да отиваме заедно с Русия в пропастта това ли е реалността, това вече го правихме веднъж и вместо да си извлечем поука като народ продължаваме да ръгаме бюлетини за откровено предателски партии като БСП и т.н. патриоти.

14

Анонимен

преди 7 години

Докога ще я карате на абревиатури..Реалността е важна , а не зомбираните ви мисли.От вашите демократи,турци комунисти и какво ли не Каква е ползата за хората?Голяма простотия се задавА

13

Анонимен

преди 7 години

До До 12Вдига ти се умрялата ***.Вдигат се само на тези които са прескочили 4% бариера след приспадане пропорционално от "не подкрепям никого" и невалидните бюлетини, които са около 3%.Ако си ходил на училище вероятно все още помниш колко прави 4Х3 0.12% и партията на мошеника заминава при аутсайдерите.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11"Главните патрици на герб, аут!"Важното е че големият враг на България русофилската партия БСП няма да управлява.

11

До 12

преди 7 години

Много ти разбира главата от смятане! След преразпределението от не "подкрепям никого" и невалидните бюлетини, процентите НА ВСИЧКИ СЕ ВДИГАТ!

10

Анонимен

преди 7 години

Мошеника аптекар и бензинджия може да издyха аспусите на тарялясниците дето зареждат при него и карат на късмет, ако процента му падне под 4.12% след преразпределението от не "подкрепям никого" и невалидните бюлетини.

9

Анонимен

преди 7 години

Главните патрици на герб, аут!

8

д

преди 7 години

Корнелия не подлежала на коментар .Стабилизира с глупостите си Бойко за векове .......Сега остава да ви въведе и мажоритарните и познайте какво ще стане .Елена Йончева отказа над половин милион избиратели .БСП не им се управлява,защото ги е страх ,а Корнелия най -много .

7

Анонимен

преди 7 години

Браво ! 61 % активност :) Има надежда в този народ. Успех на ГЕРБ и натискайте здраво работата!Няма време за крачки назад.

6

пешо

преди 7 години

До номер 4 - на теб наистина ли точно десните партии, подкрепяни от "зубърите", са ти проблем? Наистина ли смяташ, че единствените, които опитаха да се борят за реформи, са най-лошото, което можеше да се случи? Наистина ли са толкова страшни ако умните и успели хора, "зубъри" се обединяват зад тях? Сериозно ли си толкова ***, кажи ми.

5

Анонимен

преди 7 години

Курнелка издуха боба пак!

4

А21

преди 7 години

Знаем методите на Б. Б. за печелене на избори. Ако не бяха предателите Първанов и Дончева,ГЕРБ отиваше в историята завинаги. Нинова не подлежи на коментар- тя е и лидер и мъжко момиче...

3

ф 15

преди 7 години

Вчера един от малкото политолози които уважавам ,Момчил Дойков ,каза че десницата е изчезнала.Този човек беше десен и знае за какво иде реч ..... Левицата остана ,но крушението е следствие на факта,че тя трябваше да заложи на още по -комунистическа риторика.Факт . Корнелия не става за лидер .

2

онбашията

преди 7 години

хахахах, кеф голям, зубъри, хващайте самолета за швеция, трите ви жалки партийки са под чертата (брей, имало смисъл от 4те процента).

1

Ivo

преди 7 години

Само не разбрах- защо БСП?