38

Анонимен

преди 7 години

Корни, Путин поздрави ли те?

37

Анонимен

преди 7 години

Тя напираше толкова за дебат, но всъщност много е искала да я eбат. Няма нормален мъж който би се пожертвал.

36

Анонимен

преди 7 години

по-скоро желязна лелка... и дрехите и прическата...

35

само без простотии

преди 7 години

Този нашенски хамелеон,дето първо беше в СДС,след това в НДСВ,и накрая кацна в БСП!?И това ли я прави "желязна лейди",м!?Все едно един фашист да стане комунист,или обратното!?И това го считате за нормално,така ли!?Извинете,но това си е чиста нашенска и.диoтщинa!Баси политическата коректност,баси възхищението!

34

Old man

преди 7 години

Моля Ви не обиждаите Лейди Тачър.

33

l

преди 7 години

niama edin umen komentar sama zloba i prostasthina

32

Решетников

преди 7 години

Отвратен съм от тази лъжлива ***, която само крои схеми за обогатяване с обществени средства и за това е готова да се съюзи с най-големия враг на България.

31

бг

преди 7 години

Медиите само ни я навираха предизборно,внушавайки ни,че тя е лидер,който ще спечели.Внушенията на медиите влияят ли на хората?Да България беше подценен от медии и социолози,но вярвам,че тези,които мислят не се влияят от внушения

30

мдаа

преди 7 години

Просто столетницата има голям дефицит от по-малко посрани неалкохолизирани милионери

29

Осмофевруарец

преди 7 години

Жена на премиерски или президентски пост в България може да бъде избрана след поне 200 години. Дори да бъде идеалната в този момент такъв избор е абсурден, а г-жа Нинова макар да е противното на идеална, е много по-добре от г-н Станишев и другите преди него.

28

Анонимен

преди 7 години

"Желязната лейди от народа"Съвсем изтрещяхте, в опит да напишете оригинално заглавие... Научете се малко кое къде се използва, тези квалификации за нищо ги нямате вече.

27

А дано, ама...

преди 7 години

На тази и е желязна АРОГАНТНОСТТА И НАХАЛСТВОТО. Мислих си да не гласувам, защото невиждам кой може да ме представлява политически, но изумителната грозна, елементарна, очернящо унинижаваща кампания ме убеди, че задължително трябва да подам глас срещу тези елементи на наглостта. Как само ни пробутва наследниците на ексноменклатурата и разни псевдо ***, експерти за депутати не е истина. Тая е по-нагла и от ББ, а за безскруполността и да неговорим

26

Съвет

преди 7 години

Овехнаха и букетите на Нинова, но борбата не е свършила.Бойко трябва задължително да състави правителство , ако ще и с дявола.Тази жена не бива да се допуска до властта.

25

Анонимен

преди 7 години

Jeliazno durvenata lady da si pusne molbata za napuskane za da podsili partiyata

24

Анонимен

преди 7 години

хахахаха :) Желязната лейди и увисна носа :))))))))))

23

сори

преди 7 години

След резила на Меркел и простотията на Клинтън съм скептичен ,че освен в Англия някъде другаде жените стават за лидерки .

22

Местан от ДОСТ

преди 7 години

Желязната лейди = Менгеме ханъм или Чилик гюзел.

21

Анонимен

преди 7 години

Ей, ако беше казала, че няма да е премиер дигурно повече хора щяха да гласуват за БСП. То кошмари сънувах от нея през тази предизборна кампания - гони ме тя с ключове за панелна гарсониера и пачка руски рубли и вика "ще работиш ли с мен за 8 милионна България". Ако беше станала премиер сигурно щеше да ме стигне на 5-я сън и да направя инфаркт насред съня си.

20

Умен

преди 7 години

Образът на жената обикновенно се асоциира с красота, мекота, уют, топлина и т.н. А другарките които биват отъждествявани със железа, стружки и остриета са силно сбъркани и не би трябвало да се гордеят с подобни прозвища и "титли"

19

ПРОКАТЕН СТАН

преди 7 години

Щом е желязна, що да не и уплътня дъртите молекули чрез наклепване и да и закаля повърхностния слой чрез термично отвръщане в маслена баня?