47

спонсор на МВР

преди 7 години

А кога МВР ще тръгне по следите на 192-те неразкрити убийства, от времето, когато агент Буда беше генсек на МВР?

46

Анонимен

преди 7 години

До до 39ти пък, сами ще си се избият, стой и гледай. Лакомията им ще ги довърши..Убий врага с мълчание и ще видиш как трупът му се носи по водата.

45

броя на жертвите

преди 7 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

44

До Анонимен 50

преди 7 години

В т.н. "герб" има повече комунисти, отколкото в БСП. Пожарникаря, Цвечка Цачева и Цецо Лажецо са членували в БКП. Нинова не е била в БКП!

43

Анонимен

преди 7 години

Не е лесно да си победител сега. Трябва да правиш коалиция, но с кой? С комунистите е ясно ,че не става. С обединените ***-по големи предатели от тях няма! Само да припомним как баш ***-либийски войн Глафчу стана кмет с подкрепата на ГЕРБ и бързо-бързо предаде Борисов. И сега Глафчу-депутат?!? С ДПС-абсурд-ще стане война ако ГЕРБ управлява с тях. С Марешки-- лидера на сатанистите в България-е изгубена кауза. Нищо чудно скоро да има пак избори, като този път десните партии им дойде акъла!

42

до 39

преди 7 години

До Анонименами да бяха излезли да гласуват и другите 50%.защо се оставиха дост да седи в парламента?

41

воденичен камък

преди 7 години

Пожарникарят е като тежък воденичен камък, завързан за врата на България. С него няма да можем да се отлепим от дъното. Точно обратното. Още по плътно ще се залепим за всички възможни последни места в Европа!

40

Анонимен

преди 7 години

До в каменния векпоне няма да ни върне в ерата на лагерите- белене,скравена,куциан...

39

! Червени агенти

преди 7 години

Радан да подава оставка и да поиска официално извинение от Москов, защото се случи точно каквото го предупредиха. На цяла България беше ясно, че няма да влезе в парламента само на него не. Политически талибани 25 години настъпват една и съща мотика и убиват дясното. Действат направо като внедрени агенти на БСП и Кремъл,показват крайните практически резултати. Пък може и да са!? Лакърдиите които разтягат може и да са за камуфлаж! Без Костов по костовски!

38

в каменния век

преди 7 години

Един мандат на пожарникаря е равен на 500 години турско робство! Тоя ще ни върне в каменния век!

37

сучи върти...

преди 7 години

Слаби слаби слаби са червените кхмери, не че Бойко е много силен, просто хората не ги искат ***. И 6% никак не са малко господин драскач !

36

И ко праим ся?

преди 7 години

Нов бардак със стари ***!

35

ЧЕСТИТО

преди 7 години

Тиквата+Болен+Магарешки и леко ПОДПРЕНИ отзад от КОЙ/Доган...........

34

Анонимен

преди 7 години

Аз останах един от негласувалите.Можех да подкрепя БСП но ме отвратиха с безумната си кампания и депутатските листи, напълнени с деца на номеклатурата. Отгоре на това добавиха и несъстоятелни хора като дядката Стефан Данаилов, бившата метреса на Станишев, синът на полковник Томов, певачката Нона Йотова и откровени хулигани като Кирил Добрев, Кирил зарков и Желю Бойчев.По никакъв начин БСП не иска да скъса с миналото си. Все гледа към Москва и злобее срещу ЕС и НАТО. Затова и загуби!

33

Анонимен

преди 7 години

Пълен успех на плана решетников за "зачистка" на прозападния елит в България.ВСИЧКИ, които сега са в парламента са прорушки партии.Бог да пази България!....аз изчезвам.

32

Анонимен

преди 7 години

То като че ли ББ ще управлява още 50 години.

31

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво са спечелили "ГЕРБ", след като избирателната активност е около 50%. Действителните гласове на тази партия са около 16-17%, БСП и те са някъде там, другите имат още по-малко. Това означава, че дори много турци, роми и пенсионери не са отишли пред урните, отделно и българи в чужбина. Повечето от тях са по партийна линия, а далеч по-малко - по съвест и убеждения. Не са изборите мястото, на което ще видим "народния вот". Наклонът на държавата е много по-сигурен измерител.

30

Хитър Петър

преди 7 години

И пак да има избори след 2 години пак ще спечели ГЕРБ, а БСП ще е втора политическа сила, защото този народ е ***. Щом си мълчите и сте доволни от БСП и ГЕРБ, преизбирайте си ги на първите 2 места. После да не ми ревете, че вземате смешни заплати и гледате как се турцизира държавата. Така ще бъде и за напред и нищо няма да се промени в добра насока, а ще се влошава живота в България и младите хора ще се изнасят от тази държава. Ще останат само пенсионерите, ромите, турците и бежанците. Успех!

29

Анонимен

преди 7 години

Вече разбира защо Росен Плевнелиев казваше Бог да пази България.

28

Анонимен

преди 7 години

последната надежда е слави,след което термиинал