106

пенсионер

преди 7 години

За какъв кабинет мечтае Корни?За нея единственият вариант е:БСП+ОП+ДПС.Друга алтернатива няма.Ако може да събере ОП и ДПС да работят за нея,трябва да я представятза Нобелова награда за мир.

105

Положително

преди 7 години

Единственото хубаво нещо на тези избори, дано и да остане така,защото резултатите не са окончателни все още. Та единственото хубаво нещо е изместването на дпс от 3та позиция

104

Шимишанга

преди 7 години

може и да няма смисълне споряжив и здрав приятен ден

103

Шимишанга

преди 7 години

ако някой все още мисли,че герб не са комунистие много зледа спре да гледа бтв и нова тв

102

Шимишанга

преди 7 години

Рашко мислиш ли,че не го правя.Недей ме подценява толкова деНо т. нар. държава иска само да събира пари,а нищо да не давахахародителите ми починаха с по 200 лв пенсии

101

Нина

преди 7 години

Колко беше уверена тази дама, че ще бъде министър председател. Ей тва комунистите са голяма напаст.

100

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията отне победата на Нинова. Това ако беше преди демокрацията сега Нинова щеше да се хвали с 99 % гласували за нея.

99

Анонимен

преди 7 години

Пак дочакахме другарката да ни обясни как е спечелила изборите.

98

Анонимен

преди 7 години

Най-после от *** ще бъдат снети всички непривични задължения и ще може да се отдаде на заслужен фън-шуй - кеф й в кабинет, кеф й доматки и тикви в градинката, кеф й домашни плетки с I<3NY за детенце.

97

Железничар

преди 7 години

Жалко,че БДЖ не осигуриха на Ламбо влак или трамвай ,за да каже кой кара влака.Тоя червен склеротик съвсем изперка да ръси глупостите си как БСП вече управлява България. Е,сега вече може БСП да му осигури слухов апарат,за да чуе "народната" любов.

96

Шимишанга

преди 7 години

Рашкоаз живея добре слава на Богано за другите не ми е спокойно приятелза тези, които страдат несправедливоако смяташ,че тези които работиха по 40 години и получават 200 лв пенсия са справедливо оцененитогава да си жив и здрав!

95

АЗЗЗЗ

преди 7 години

ГЕРБ имаха 84 депутата - сега вече са 97! БСП е в пълна изолация!

94

Шимишанга

преди 7 години

Тогава да помолят казваш Бойко ли?хаххахахахаааатой щото не е милионер

93

Анонимен

преди 7 години

Тази млада приватизаторка снощи ми се видя бая оклюмала. Туй беше то, Краднелия. Това беше последния влак, на който ти не можа да се качиш. Ти си една нагла, крадлива и много лъжлива лидерка. Нали получи инструкции от Москва? Какво стана? Май те плъзнаха по динена ***. През цялата кампания ти беше срам за политическата класа. Народът никога няма да ти прости дивотиите, които изрече. Забрави, че българите все още, въпреки комунизма, си остава морален, не като тебе.

92

Го4о

преди 7 години

БСП-то каква маса бяха подредили снощи ..... да им преседне дано! А *** да я ПОДРЕДЯТ ***, а не да ми реди кабинет от ЧЕРВЕНИ ***!

91

Шимишанга

преди 7 години

Нинова изкарай негласуващите на протести и ще станеш всенароден любимец. Направете нещо за най-бедните и болните, които нямат достъп нито до отопление, нормална храна и лечение. НАПРАВЕТЕ ГО! ЗАТОВА СТЕ ТАМ!

90

ДТ

преди 7 години

Браво на другарката *** , но и пожелавам винаги да бъде втора.

89

Анонимен

преди 7 години

*** щяла да си реди кабинета? Даже щяла да мине една бадана и да изпере пердетата.

88

Перничанин

преди 7 години

"Соцлидерката доволна, БСП увеличила подкрепата си " Нали щеше да си първа Нинова ? Какво стана ? Вече дойде ли на земята или си на половината път ?

87

1

преди 7 години

Тая се мисли за цар ли, та взема еднолично решения? С тоя патийно-секретарски манталитет, нереални обещания за благоденствие и отживели лозунги? Всичко трябва да се подложи на обсъждане и гласуване в полза на България!