47

Анонимен

преди 7 години

Зависи,каква подумисъл има във въпроса.Колко успели хора са мили чинии в ресторанти,или работили не по свой избор.Важни са резултатите накая.

46

Отговор

преди 7 години

До Бай Колю 52 Не си прав .Най успешен български политик и единствен държавник до този момент е Иван Костов.Само при него се чувстваше възход на България.Няма да обеснявам.Умните знаят за какво става въпрос.

45

Yakov

преди 7 години

Избори на инат! Кому беше необходимо това, след като няма съществена промяна в изборния резултат, а на дали и после в държавата? Поредната народна пара на вятъра. Или някой може да върти цялата държава и народа както си иска! Защо??

44

:)

преди 7 години

Бойко не е перфектния, но в момента по-кадърен да води България не виждам! Нека израснат читави кадри - той ще се пенсионира:)

43

анонимен

преди 7 години

Тоя човек е като хамелеон.Подкупва,заплашва,омаскарява в името на едното си его.И всички мълчат и му слушкат глупотевините,без да могат да гъкнат. Вижте какво става последните дни -само Борисов по телевизиите,величаят го,оплюват Нинова-влизат в тона на Борисов.А тези гласували за него са калинките от администрацията,държ придприятия и роднините им.Вчички до един са заплашени,че ако не гласуват за Герб си отиват.Превзел е държавата,отърване от него няма -а уж бил "демократ" .

42

Доброжелател

преди 7 години

Браво Бойко!Ти го беше казал,че "мат,ряла бил лош" и за това спечели!И тези,които най-много лаяха против теб,Цветанов,ГЕРБ и компанията ви,първи изтичаха да гласуват за вас!Другото го каза снощи по-телевизията един *** събрат,че "българите са СЛАБИ и СТРАХЛИВИ",и бих добавил,че много обичат да бъдат с вас,които сте на власт!!!И още от днес ни започни,без жалост,милост и пощада,защото си заслужаваме съдбата!И бъди спокоен-утре,другиден,по-други ден,пак теб ще изберем!!!

41

Анонимен

преди 7 години

И кой плаща предсрочните избори, за да се погали егото на групичка хора-пак ние.

40

(не)случаен минувач

преди 7 години

Уникалният т*п*н*р пак ще ни управлява. Това не е комплемент за нас - българският народ.

39

Бай Колю

преди 7 години

Тай успешният политик на нашето време ! Не го казвам аз историята ще го каже!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

sid

преди 7 години

И няма край този филм.Като индийски сериал без никакъв смисъл само интриги.

37

Анонимен

преди 7 години

До 45Господ явно не му се занимава вече с нас! То бяха знамения то бяха изпитания ама българската "глава" си иска екстрасенсите, магьосниците, врачките, гледачкита, вълшебниците, религията, поповете, фарисеите, садокеите и най-вече чалгаджийките! Като се събудим някога в далечното бъдеще може и да ни помогне но няма да го направи ако първо не си помогнем сами! Общо взето се развиваме като в анимационния сериал Симпсън!

36

Напалм Детов

преди 7 години

Треторазряден "комунист" (с извинение към истинските комунисти) и още по-долнопробна физиономия. Срам е от вас "сънародници", продължавам да не вярвам, как си го избрахте отново... за трети път... явно само Господ може да ни спаси от него.

35

месара

преди 7 години

до 37 : алоооо *** , не се пише АТ - пише се АД !!! *** то бсп не гледа на кой плаща !

34

Куха лейка

преди 7 години

До 41: много добро словосъчетание .... хареса ми. Но тя каза че магазина е затворен който посетил ... посетил... грехота е да праскаш 80 годишна.... ставаш геронтофил ...

33

Куха лейка

преди 7 години

До тези дето ми слагат минусчета. :)))) да питам защо? Защото ви пожелавам добър живот??? Или защото пожелавам на Премиера да спре мафията в България??? Не пиша тук за + или - пиша заради вас, защото Ви Обичам...

32

Анонимен

преди 7 години

До Лили ИвановаДетелини, детелини, детелини! Аз ви тъпчех по туземската земя! Искам вече само аспирини, за да мога да си седна на ***!

31

Анонимен

преди 7 години

От десетина години насам, денят след изборите е денят, в който ми става малко мъчно за червените ***, но това не е задълго.

30

само десет секунди

преди 7 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

29

Слаби Трифонов

преди 7 години

Аз съм и АТ и рай, премиер съм и съм шеф, пожарникар съм и твой господар.

28

Анонимен

преди 7 години

Збогом, другарю Ламбо!