10

nina

преди 7 години

Не разбирате ли в какво ви въвлече Първанов? Наистина ли не разбирате защо загубихте?Ето обяснението:ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ,НИКЪДЕ И НИКОГА НЕ ГИ Е ОБИЧАЛ!

9

Бай Хой

преди 7 години

Вижте се колко леви партии сте. Не може всеки да има голям кокал, няма толкова. Изгладете "различията" си и се обединете вместо да плачете.

8

СТЕФАНОВ

преди 7 години

Ако не бяхте разцепили с Дончева левицата сега щяхте да сте първи. Всичко друго са празни приказки. Е докарахте отново мутренското управление на Борисов -колко ви платиха за това?

7

123

преди 7 години

Ако АБВ и Дончева не бяха предали БСП заради лични болни амбиции,нямаше да има сега коментари. БСП с пълно мнозинство в парламента...

6

Батко

преди 7 години

Стига с това ляво, не може всички да сме равни. Едни да се трудят и да дават на други, които са си стояли на *****. Живков го каза много добре "комунизмът е едно недоносче". т.е. Трабва да има стимул, за да има развитие, ако всички получаваме едно и също, никой няма да си мръдне пръста, за да подобри продуктивността си, хората не са еволюирали толкова. Европейският съюз прави много лошо като ни отпуска тези помощи. Тук на всеки му е виновна държавата, но държавата това сте вие.

5

Анонимен

преди 7 години

Ай сега, у лево!

4

Анонимен

преди 7 години

Да бе тежка криза по време на полет... над океан... с акули...

3

Анонимен

преди 7 години

До НеаТака и не ми стана ясна визията на вашата партия.ето я визията : милионер, масон, милионер, масон, милионер, масон ...

2

Неа

преди 7 години

Така и не ми стана ясна визията на вашата партия , но нищо ... Следващият път

1

Анонимен

преди 7 години

Левицата като цяло е в криза, отсече Проданов.Тц! В криза може да бъде нещо, което го има. А левица в българия, а и в света - няма! Хората в цял свят - нямат алтернатива, предлага им се различни варианти на едно и също нещо!