36

Анонимен

преди 7 години

Мръсно продажно боклучче.

35

Анонимен

преди 7 години

Жалко че България избра за президент един агент и капитулатор пред Путин. Плевнелиев си остава уважаван и канен на всякъде из цивилизованите страни за разлика от другия руски агент Гоце Първанов, който по на запад от Драгоман никога няма да бъде поканен, защото на цивилизацията не и трябват азиатски сатрапи и техните подръжници като Първанов и Радев.

34

Гост

преди 7 години

Добре, че това недоразумение вече не е в държавата. Като какъв работи в "световното правителство" - като клоун?

33

Анонимен

преди 7 години

А от какъв зор ни информирате какво бил направил някой П луЖе к?!?Нищо полезно не носи тази информация.Естествено е за пудела, да се навърта около господарите си в САЩ.

32

Анонимен

преди 7 години

До35 В СОЦА МОЯ ГОСПОДАР ПЪТУВАШЕ 2 ПЪТИ В МЕСЕЦА ДО МОСКВА. Беше си прос човек И руския него владееше .много.

31

Сандо

преди 7 години

едно време лидерите ни в Москва пребиваваха, сега в Вашингтонразликата за народа обаче има - банани има на всякъде вече, но пари има само за банани

30

Анонимен

преди 7 години

Росито пак е тръгнал на С туризъм и що му е като околовръсното му е до къщата!?

29

Професор

преди 7 години

Мачкай Роска комунистите!

28

упс...

преди 7 години

Президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев упражни правото си на глас във Вашингтон, САЩ. Там той се е срещнал с бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър.------Туй то, маските паднаха!ОчеВадно е кой дърпаше конците на мистър Бийн и антируската му реторика през целия му мандат!

27

Анонимен

преди 7 години

Като член на световното правителство,предполагам е с длъжност секретарка на повикване.

26

Павел

преди 7 години

Господ ще накаже тоя майкопродавец за предателстката му дейност срещу българския народ. Веднъж вече го наказа, остават му две деца .

25

Сенчестата Роска

преди 7 години

Това правителство в сянка напоследък доста често почва да излиза на слънце. То няма икак в епохата на светкавичните комуникации, интернет и социални мрежи. Градената им още от преди три века утопия за единно правителство, за господари и гои, няма как да остане тайна повече. И за щастие все повече хората проглеждат и се събуждат, осъзнавайки че тази утопия е нещо, пред което комунизма и нацизма са като невинни деца, в сравнение с тази "комисия". Само не разбирам нашият защо им е? Сервитьор?

24

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с руската кочинаа продължава.

23

!

преди 7 години

Кой е тоя?

22

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Росене русофиилистик-путинофилскаата измеет!

21

!

преди 7 години

Успех, г-н Плевнелиев! За възхода на европейска РБългария!

20

Анонимен

преди 7 години

А другаря Първанов защо не участва в световното правителство в сянка - Трилатералната комисия? Вероятно заради факта че участва в Путиралната комисия.

19

IVANOV

преди 7 години

TOQ PA KOI BESHE?

18

АТАКИСТ

преди 7 години

Росенчо, той и седесара Стоян Ганев избяга в САЩ навремето и всички му знаем съдбата!От народния гняв и прокоба няма отърване, брачед!

17

luckyman

преди 7 години

Абе какви правителства в сянка ви гонят бе! Поредната паpтенка от Масква!ЧОВЕКА Е ПОЛУЧИЛ НОБЕЛОВА НАГРА БЕ АЛООО. Нормално е да празнува!ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ да оскотяват по Азиатските блатата и пиене на спирачна течност 3-то поколение ли?Това причинява кремълското джудже на населението си с пропагандата. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете най накрая ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не искаме да сме Сомалия дрънчаща с ракети