19

Анонимен

преди 7 години

В Турция нямат България за държава. Но те ни нямат за държава, защото и ние не се имаме за държава...

18

а данъци платиха ли

преди 7 години

НАП да приложи закона-и с ревизия да начисли данъците, които дължат изсевлниците! Как така си позволяват да не подават данъчни декларации в българия, за доходи от Турция. Изселниците дължат деклариране на всяка лира от Турция, и в България. Български граждани са, освен права, имат и задължения!

17

данъци платиха ли?

преди 7 години

Изселниците спазиха ли закона-подадоха ли си в България данъчните декларации за доходите им от Турция. Изселниците спазиха ли българския закон-платиха ли в България данък да доходите им от турция? Подлежи на облагане всеки доход,вклч и от чужбина. Тези от опашките за гласуване бяха ли в НАП-Кърджали за да подадат данъчните си декларации, и да платят данъците си?

16

Хитър Петър

преди 7 години

Тези избори бяха напълно излишни. Пак БСП и ГЕРБ ще са на власт. За какво бяха изобщо тези предсрочни избори? Защото Бойко иска да съсипе държавата и сигурно затова. Тези избори струват пари, с които може да се построи завод. Пак ГЕРБ ще спечели и няма да построи нищо, само магистрали и санирания. Оттам се точат най-много пари.

15

cCc

преди 7 години

България за пореден път НАРУШАВА СОБСТВЕНАТА СИ КОНСТИТУЦИЯ, като пречи на българските граждани от турски произход да гласуват и то след като преди 30 години насила смени имената на тези хора и извърши етническо прочистване ПРОНУЖДАВАЙКИ ГИ да емигрират в Турция и за това няма нито един наказан. България не е правова държава, а расистка ***.

14

ss

преди 7 години

Нека се гърчат дюнерите !

13

Sf

преди 7 години

За референдума не се признаваха бюлетини само защото не са в плик ,а сега да видим тука ЦИК какво ще каже.

12

risk assessor.

преди 7 години

ЦИК да касиране изборите в турските секции с най- фрапантни нарушения!Инак няма да се научат!

11

Пеевски капута

преди 7 години

Е па те като не могат да четат и пишат... В Европа по-прости от турците няма. Хаха

10

Българина

преди 7 години

Забрана на гласуването в турция завинаги само в ес изгонване на посланика и закриване на консулството! Излизане от нато и купуване на ц400

9

Слух или истина?

преди 7 години

Има сведения, че тези, които не могат да четат и пишат на български, влизат с попълнена предварително декларация, от която вътре в секцията започват да преписват. И нищо не могат да им направят.

8

Анонимен

преди 7 години

Закриваи

7

Хитър Петър

преди 7 години

Някой излъга ли се да гласува? Всичките са мошеници и предатели. Сега ще видим каква отвратителна коалиция ще направят. Ако ДОСТ влезе в парламента много партии ще се изкушат да направят коалиция с тях.

6

Анонимен

преди 7 години

Пародия!

5

До 1

преди 7 години

Ти си най-голямата спирохета, щом поставяш ГЕРБ и ДОСТ под един знаменател!

4

Хитър Петър

преди 7 години

Те не знаят български и някой друг им попълва декларацията и им дава клечки да мерят бюлетината. Няма как 25 годишните деца на изселниците да знаят български език като никога не са го говорили и не са живеели никога в България. Техните родители могат да знаят малко български, но са го забравили.

3

Анонимен

преди 7 години

Да се касират изборите в тази секция. Както е било и друг път.

2

До 2

преди 7 години

Много ви се иска...10 000 на една секция!

1

Анонимен

преди 7 години

След толкова нарушения, ЦИК има пълното право да не признае резултатите от гласуването в Турция.