4

Анонимен

преди 7 години

А нашите поплювковци не гласуват - кой щото не може да изтрезнее, кой не го е пуснала "упойката"...После ще се оплакват, че ги стяга фecа... Или че с фереджето не могат да си бършат сополите качествено.

3

Анонимен

преди 7 години

Пълен смях е цялата тази работа. Утре ще четем "Изселници от Американска Самоа се пробваха да гласуват в секцията на Северния полюс, за президентските избори в България през 2016а година, използвайки бюлетина за местните от 2019а година."

2

Анонимен

преди 7 години

те както са тръгнали от бурса,през гърция,македония....ще им стигне ли време да минат и през българия?до като във всяка държава хапнат по дюнер,или каквото там са им платили,до като гласуват за 3-ти или 5-ти път...а и тук да пообиколят я хасково,я кърджали...

1

Рекордите на Гинес

преди 7 години

Ще пробват да гласуват по 30 пъти в 30 различни държави и пак ще им признаят гласовете, защото това е България, а тази държава дава 10 пъти повече права за малцинствата от това за българите. Това е така, защото все си избирате продажници и мазохисти. Това го има само в България, никъде из Европа няма такова нещо. България е направо за рекордите на Гинес по най-много турски гласове. Трябва да кандидатстваме за Гинес. Няма друга такава държава.