22

панагюрище

преди 7 години

а ми тогава след като няма значение да вържат едно магаре за председател на секцията,хем няма да му плащат ,хем и безплатна оборска тор ще получат

21

Анонимен

преди 7 години

Какво се възмощавате,Парламента е пълен с политически неграмотници ,ама нищо не казвате ,и по-лошо ще става ,от държава ще се превърнем в територия ,населена предимно от полуграмотни роми и възрастни хора,управляеана като протекторат на ЕС илиТурция .

20

И Герджиков

преди 7 години

има нахалството да ме агитира да гласувам! Играйте си на избори, аз тази игра въобще не я харесвам. Всеядни мършояди...

19

Анонимен

преди 7 години

С това наше образование в бъдеще колко такива случай ще има. Държавата боксува и затъва, заради съдебната власт, администрацията и образованието. Не се ли вземат мерки, емигрирайте.

18

Анонимен

преди 7 години

Като дават мако пари няма как да превлекат грамотните.

17

джоре

преди 7 години

те ития в парламента неграмотни, ама ги гласувате

16

О

преди 7 години

Незабавно да се санкционира партията, която го е предложила. Минимум шест цифрена сума сиреч 999 999 в евро!

15

Анонимен

преди 7 години

"Прихванаха неграмотен председател на СИК в Петрич"---"Прихванаха неграмотен автор. Какво значи това? Може ли да прихванеш човек? Прихваща се вирусно заболяване, заразно заболяване, скарлатина, морбили, гонорея ...Да се чудиш на журналистите откъде ги "прихващат" тези нови словосъчетания!

14

Решението

преди 7 години

Образователен ценз за правото на гласуване!Ако някой, през 21-и век, не си е направил труда да завърши поне основно образование, как би могъл да прецени за кого и за какво е разумно да гласува?Ако хората без основно образование бъдат лишени от правото да гласуват, те няма да стават и членове на избирателни комисии.Да не говорим пък за това, колко много от онези, които влизат в политиката, за да крадат, ще останат с пръст в устата.

13

Анонимен

преди 7 години

те такива искат държавата да управляват,такива гласуват,вие за една СИК се хванахте.

12

Schutzsafell

преди 7 години

Добре. Ако закарам морското си свинче да гласува, ще го изгоните ли. То е платило повече данъци от ромите.

11

Анонимен

преди 7 години

До Echти вишист от чепеларе ли си? със сливенско йекане ? май те познавам.

10

Анонимен

преди 7 години

То в Петрич грамотни има ли?

9

bigpick

преди 7 години

Това малко напомня на вица:- един се обажда в парламента и казва: - Искам да стана депутат! - Ти луд ли си, бе? - Ами ако няма други изисквания...

8

Бай Хой

преди 7 години

Той да не се е назначил сам? Търсете този който го е предложил. Какво пък да не би всички депутати и общински съветници да са образовани? Прости управляващи, проста държава. Затова 30 г още не можем да излезем от блатото

7

хъ

преди 7 години

Много удобно е някому председателят на СИК да е неграмотен.И не е изумително, че няма изискване за образование и грамотност, за да си на такава важна за изборите позиция. Чак да повярваш, че умишлено няма.То в един град имало полуграмотен общински съветник, който бил член на комисия за образование ли, култура ли ... нещо такова.

6

Анонимен

преди 7 години

До ниво депутат може да стигне, по-нагоре са с килийно образование.

5

Дани

преди 7 години

Избори по бай ганьовски. Живеем в бананова република. Честито на печелившите/управляващите /.

4

Echi

преди 7 години

Ko ko kazaa?

3

Анонимен

преди 7 години

Щом и закона неможе да го"прихване"жална ни майка на всички,щом за това няма ценз,ще изместят и за друго да няма и...така ще ни съсипват.